(Poistunut julkaisusta)

16 tulevaisuuden ohjelmistokehittäjää
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Code Academy kouluttaa osaamista, jolle on kysyntää!

Kiinnostaako ohjelmistokehitys? Code Academy -koulutusohjelma on yhdistelmä laadukasta ohjelmointikoulutusta sekä työssäoppimista. Nyt sinulla on mahdollisuus kouluttautua alalle, jonka osaajista on työmarkkinoilla kysyntää!

Syyskuun loppupuolella alkava Code Academy on viiden kuukauden mittainen koulutusohjelma, johon sisältyy maksimissaan 22 koulutuspäivää ja noin neljän kuukauden työssäoppimisjakso. Koulutuksessa keskitytään erityisesti moderneihin web-teknologioihin ja tietokantoihin. Koulutuksen lisäksi omaa osaamista pääsee syventämään työssäoppimisen kautta; yhteistyöyrityksessä työskennellään täysipäiväisesti ohjelmistokehityksen tehtävissä.

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

Code Academy on työvoimakoulutus, jonka tavoitteena on kouluttaa uusia osaajia ohjelmistokehitystehtäviin. Jos ohjelmistokehitystehtävät kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti hakea koulutukseen. Koulutusohjelma sopii sekä vastavalmistuneille että kokeneemmille osaajille ja voi toimia siltana unelmiesi työhön!

Kohderyhmänä ovat ICT-alalta työttömäksi jääneet TE-toimiston asiakkaat. Ensisijaisesti valitaan käynnissä olevien EGR-hankkeiden kohderyhmään kuuluvia koulutukseen soveltuvia TE-toimiston asiakkaita. Koulutusohjelmaan pääsyn edellytyksenä on yrityspaikan löytyminen.

Koulutusohjelman kannalta tärkeintä on motivaatio ja halu kehittyä alan osaajaksi. Aiempi työkokemus ohjelmistokehityksestä ei ole välttämätön, jos sinulla on tarvittava perusosaaminen harrastuneisuuden tai opintojen kautta.

Koulutus

Koulutuksessa on 13 yhteistä ja 9 valinnaista koulutuspäivää. Koulutuspäivät tarjoavat laadukkaan, työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen alan johtavilta kouluttajilta ja käsittelevät mm. seuraavia aiheita:

 • Johdatus ohjelmistokehitykseen
 • Perusohjelmointi Java ja C#
 • Web-sovelluskehitys (HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery)
 • Angular JS
 • Angular2
 • Node.js ohjelmointi
 • Spring-sovelluskehys
 • Web-sivuston luonti: Python ja Flask
 • Qt ja QML
 • . C# ja .Net Framework -ohjelmointi
 • Tietokannat (MySQL, MongoDB, PostreSQL/SQLite)

Tervetuloa koulutuksen infotilaisuuteen perjantaina 22.8.2018 klo 13.00 osoitteeseen: Teknologiantie 1, Eurooppa-koulutusluokka, 90590 Oulu.

Hae heti mukaan!

Haku on kaksivaiheinen.

 1. Täytä TE-toimiston hakulomake. Hakulomakkeen koulutusnumero: 679446
 2. Tee Sarasen sähköinen osaamisprofiili. Huom. Täytäthän oman osaamisprofiilisi huolella, sillä esittelemme sen avulla osaamistasi yrityksille.

Hakuaika päättyy 31.8.2018. Etsimme sopivia yrityspaikkoja jo haun aikana, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian!

Lisätietoja koulutusohjelmastamme löydät nettisivuiltamme tai kysymällä ohjelman yhteyshenkilöltä Jonna Mämmelältä, 044 571 2086, jonna.mammela@saranen.fi