(Poistunut julkaisusta)

16 tulevaa tietoturva-asiantuntijaa
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Digitalisaation myötä tietoturva on aiheena ajankohtaisempi kuin koskaan. Tietoturvaosaaminen on kysyttyä, sillä se on hyvä lisä kaikkiin työrooleihin. Nyt rekrytoimme Oulun alueen yrityksiin 16 osaajaa erilaisiin IT-alan työtehtäviin Cyber Security Academy -koulutusohjelman kautta. Hae mukaan heti, jotta pääsemme esittelemään osaamistasi yrityksille! Viimeinen hakupäivä 17.2.2019.

Onnistunut valinta sekä työnhakijalle että yritykselle

Cyber Security Academy on viisi kuukautta kestävä koulutusohjelma, jonka kautta etsimme yrityksille IT-alan osaajia erilaisiin työrooleihin. Koulutusohjelman tavoitteena on aina työsopimus ohjelman päätteeksi.

Viiden kuukauden koulutusohjelmaan kuuluu valintojesi mukaan 22-26 koulutuspäivää ja muun ajan työskentelet täysiaikaisesti yhteistyöyrityksessä. Ohjelmamme kautta hankit itsellesi osaamista, joka auttaa sinua erottautumaan ja josta on todellista hyötyä työmarkkinoilla.

Kenelle?

Koulutusohjelman ideana on, että yritykset kasvattavat heille sopivasta osaajasta pätevän; sinun ei siis tarvitse olla täysin valmis ammattilainen, sillä juuri sinun taustasi voi olla jollekin yritykselle sopiva uuden roolin oppimisen kannalta.

Koulutusohjelman kohderyhmänä ovat IT-alan korkeakoulututkinnon suorittaneet tai työkokemuksen kautta vastaavan ammattitaidon omaavat TE-toimiston asiakkaat. Aikaisempi kokemus IT-alan työtehtävistä ja muu alaan liittyvä harrastuneisuus katsotaan eduksi ohjelmaan haettaessa, mutta tärkeintä on oppimiskyky ja motivaatio, joten haethan rohkeasti mukaan!

Koulutus

Koulutuksen kokonaiskesto on 100 päivää (5 kk) ajalla 25.3.-16.8.2019. Koulutukseen sisältyy 22-26 koulutuspäivää, jotka sisältävät mm. seuraavia osa-alueita:

 • Tietoturvan perusteet
 • Lähi- ja WLAN-verkkojen tietoturva
 • Tietoturva osana yritysturvallisuutta
 • Tekninen tietoturva
 • Tietoturvalliset etäkäyttöratkaisut ja BYOD
 • Muut tietoturvalliset ratkaisut ja haavoittuvuudet
 • Tietoturvalainsäädäntö
 • Turvallinen ohjelmistokehitys
 • Comptia Security+ -sertifiointitesti

Tervetuloa koulutuksen infotilaisuuteen perjantaina 25.1.2019 klo 10.00 osoitteeseen Teknologiantie 1, Amerikka-koulutusluokka, 90590 Oulu.

Hae heti mukaan!

Haku on kaksivaiheinen.

 1. Täytä TE-toimiston hakulomake. Hakulomakkeen koulutusnumero: 683739
 2. Tee Sarasen osaamisprofiili. Huom. Täytäthän oman osaamisprofiilisi huolella, sillä esittelemme sen avulla osaamistasi yrityksille.

Hae mukaan heti, jotta pääsemme esittelemään osaamistasi yrityksille! Viimeinen hakupäivä on 17.2.2019. Koulutusohjelmaan pääsy edellyttää yrityspaikan löytymistä.

Lisätietoja ohjelmasta saat osoitteesta https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/cybersecurity/ sekä ohjelman yhteyshenkilöltä: Jonna Juutilainen, 044 571 2086, jonna.juutilainen@saranen.fi. Soittoajat maanantaisin klo 13-15 ja torstaisin klo 9-11.

Koulutussisältö toteutetaan työelämälähtöisesti PK-yrityksen kehittämiskoulutuksen (KEKO) mallilla, jossa koulutukseen hyväksytyksi tulemisen edellytyksiä ovat kohderyhmävaatimusten täyttyminen, hakijan soveltuvuus koulutukseen ja soveltuvan yrityspaikan löytyminen. Koulutukseen sisältyy kansainvälisen tietoturva-alan CompTIA Security + -sertifioinnin suorittaminen.

Cyber Security Academy toteutetaan rekrytoivien yritysten, TE-palvelujen ja ELY-keskuksen rahoittamana koulutusohjelmana. Koulutusohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting. Saranen Consulting kuuluu Barona Groupiin. Barona Group on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

digitalisaatio, tietoturva, ohjelmistokehitys