16 teknisen asiakaspalvelun asiantuntijaa!
TalentGate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Oletko kiinnostunut ongelmien ratkaisusta ja asiakkaiden auttamisesta? Nautitko teknisistä haasteista? Haetko mahdollisuutta osoittaa kykysi ja työllistyä monipuolisiin työtehtäviin? Etsimme nyt useita uusia osaajia pätevöitymään erilaisiin asiakaspalvelun ja -tuen tehtäviin.   

 

Technical Support Talent RekryKoulutuksen kautta sinulla on mahdollisuus kehittyä monipuolisiin työtehtäviin asiakaspalvelun- ja tuen parissa. Viisi kuukautta kestävän ohjelman tavoitteena on vahvistaa sekä teknistä kyvykkyyttäsi että asiakaspalveluosaamistasi käytännön työskentelyn ja asiantuntijakoulutusten avulla. Vit suunnata taustastasi ja kiinnostuksesta riippuen asiakaspalvelun tai teknisen asiakastuen tehtäviin. Ohjelman aikana osallistut mm. Microsoft Office pääkäyttäjä -koulutukseen, kehität asiakaspalveluosaamistasi ja asiakasymmärrystäsi ja saat mahdollisuuden suorittaa palveluhallinnan ITIL4 Foundation -sertifikaatin.

 

Työpaikkoja sekä uusille kyvyille että jo kokeneemmille osaajille

 

Yritykset etsivät sekä uusia kykyjä että pidempään työelämässä mukana olleita ja uutta uraa itselleen hakevia osaajia. Yrityksien tehtävät vaihtelevat, joten mukaan voi osallistua monenlaisilla taustoilla! Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu henkilö ohjelman päättyessä.

 

Uusia osaajia etsivät mm.

 

 • Algol Oy
 • Atea Finland Oy
 • CGI Suomi Oy
 • HS-Works Oy
 • Man in Van Oy
 • Otaverkko Oy
 • Suomen Ensiapukoulutus Oy
 • Thinking Portfolio Oy
 • Tibio Oy
 • Verifa Oy

 

Voit lukea lisää yrityksistä ja mahdollisista tehtävänimikkeistä Technical Support Talent RekryKoulutuksen sivustolta. Sivustolta löydät hakuaikana ajantasaisen tiedon rekrytoivista yrityksistä ja tehtävänimikkeistä.

 

Asenne ratkaisee

 

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja toimia teknisen asiakaspalvelun tehtävissä. Tärkeintä on asenne ja motivaatio, mutta teknisistä (IT) valmiuksista ja hyvistä vuorovaikutustaidoista on etua. Voit olla esimerkiksi hiljattain valmistunut uusi osaaja, alanvaihtoa miettivä kokeneempi ammattilainen tai jo teknisesti orientoitunut uusia haasteita etsivä konkari.

Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua.

Osaamisesi voit olla saanut joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Haettavien tehtävien tekniset osaamiskriteerit vaihtelevat, tarkemmin ne määrittelee kukin koulutukseen osallistuva yritys. 

 

Hae heti!

 

Hakuaika päättyy 20.4.2020, mutta haethan ohjelmaan heti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi.

Ohjelmaan hakeminen edellyttää tietojen jättämistä sekä TE-palveluiden että TalentGaten järjestelmiin

 1. Täytä TE-palveluiden koulutushakemus täällä (koulutusnumero 691659):
 2. Jätä tietosi myös TalentGaten järjestelmään täällä. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

 

Lisätietoja saat TalentGaten nettisivuilta osoitteesta www.talentgate.fi/technicalsupporttalent tai numerosta 010 231 6922.

 

Technical Support Talent RekryKoulutus on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. RekryKoulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot