(Poistunut julkaisusta)

16 paikkaa ohjelmistokehittäjiksi haluaville – hae heti
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2019

Kiinnostaako työ, jonka tekijöistä on valtava pula nyt ja tulevaisuudessa? Innostaako softakehitys ja koodaaminen? Hae Oulun Code Academyyn viimeistään 17.2.2019 ja varmista itsellesi hyvä työpaikka!

Code Academy on rekrytoiva koulutusohjelma, jossa pääset heti töihin ja saat samalla korkeatasoisen asiantuntijakoulutuksen. Tämän ohjelman kautta useat Oulun alueen yritykset rekrytoivat uusia asiantuntijoita.

Tulet työskentelemään ohjelmistokehittämisen ja koodaamisen monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. Työnimikkeesi voi olla esimerkiksi:

  • Ohjelmistokehittäjä
  • Software Engineer
  • Front End / Back End -kehittäjä
  • Web Developer
  • UI-kehittäjä

Töitä konkareille ja aloittelijoille

Ohjelma kestää 5 kk ja sen ajan työskentelet koulutussopimuksella alan yrityksessä. Samalla osallistut 20 päivän laadukkaaseen koulutukseen, jota vetävät Suomen parhaat asiantuntijat. 

Koulutusaiheita ovat keskeisimmät web-teknologiat HTML5, CSS3, React, JavaScript, Python ja monet muut. Lisäksi koulutuksissa käsitellään REST/API-rajapintoja, tietokantoja ja Devopsia. Töissä pääset heti soveltamaan oppimaasi.

Aiempi työkokemus ohjelmistokehityksestä ei ole välttämätön, jos sinulla on tarvittava perusosaaminen harrastuneisuuden tai opintojen kautta. Töihin ja koulutukseen haetaan sekä vastavalmistuneita että jo pidemmän uran tehneitä.

Lue lisää Code Academystä >>

HAE NYT ja varmista työllisyys loppuelämäksi

Voit hakea ohjelmaan, kun olet TE-toimiston asiakas. Voit olla tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena, työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomassa työssä. Koulutus järjestetään suomeksi. 5 kk kestävän koulutusohjelman ajaksi kanssasi solmitaan koulutussopimus. Ohjelma järjestetään 8.4.- 30.8.2019 välisenä aikana, ja tavoitteena on työsopimus ohjelman päätteeksi. Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Valituksi tuleminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku koulutusnumerolla 684130. Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-palveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702.
  2. Tämän lisäksi hae ohjelmaan myös täyttämällä sähköinen hakulomake järjestelmässämme tämän linkin kautta. Tämä lomake toimii käyntikorttinasi yritysten suuntaan, joten annathan motivaatiosi näkyä!

Code Academy -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

koodaus, digitalisaatio, ohjelmistokehitys