(Poistunut julkaisusta)

15 uutta teollista pintakäsittelijää
Finnish Steel Painting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Haluaisitko työskennellä metallien ja maalien parissa? Nautitko liikkuvasta työstä, jossa pääset maalaamaan vaihtelevia kohteita, esim. tuulivoimaloiden, sellu- ja paperikoneiden, lastinkäsittely- ja nosturilaitteiden rakenteita? Haluatko nähdä tekemäsi työn jäljen ja työskennellä hyvässä porukassa?

Kouluttaudu reilu 3kk työn ohessa ja varmista itsellesi työ alalta, jossa riittää kysyntää! Koulutamme uusia tulevia pintakäsittelijöitä seuraaville paikkakunnille: Järvenpää, Iisalmi, Porvoo, Kangasniemi, Savonlinna, Lappeenranta, Jyväskylä, Raisio.

FSP Finnish Steel Painting kouluttaa 15 uutta teollisen pintakäsittelyalan ammattilaista RekryKoulutuksen kautta. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä rekrytoivan yrityksen, TE-toimiston ja Uramuuntajan kanssa.

Etsimme sinua, oikealla asenteella varustettu, innokas ja työn tekemisestä nauttiva henkilö. Haluat kouluttautua teollisen pintakäsittelyn ammattilaiseksi ja löytää uuden työpaikan. Taustallasi ei ole väliä, mutta eduksi haussa katsomme mikäli sinulta löytyy jokin tätä työtä tukeva perustutkinto tai kokemus ( esim. teollisuus- , metalli- , rakennus- tai sähkötoimialoilta).

FSP:llä työskennellään joustavasti eri projekteissa ja maalaamoissa, joten toivomme sinulta mahdollisuutta koulutusohjelman jälkeen liikkua töiden ja projektien perässä eri puolilla Suomea. Hyvä fyysinen kunto on eduksi näissä töissä ja varmistumme jo hakuvaiheessa terveydellisistä edellytyksistäsi toimia tällä alalla. Uutena ammattilaisenamme odotamme sinulta suomen kielen taitoa työturvallisuuden takaamiseksi.

Rekrytoiva koulutusohjelma alkaa 2.3.2018 ja kestää 13.6.2018 saakka. Koulutus rakentuu 20 koulutuspäivästä, joissa käydään läpi mm. metallimaalauksen, korroosionestomaalauksen ja ruiskumaalauksen tekniikat sekä alaan liittyvät kone- ja laitetekniikat. Koulutuksen aikana suoritat myös alalla vaadittavat turvallisuuskortit: työturvakortti, tulityökortti ja hätäEA -koulutus. Osa koulutuksesta toteutetaan yhdessä Tavastian kouluttajien johdolla Hämeenlinnassa. Koulutuksen ohella työskentelet ohjelman aikana FSP:n maalaamoilla hakupaikkakunnilla kokeneen työkaverin ja työjohtajan opissa. RekryKoulutuksen tavoitteena on palkata kaikki koulutuksen läpikäyneet osallistujat vakituiseen työsuhteeseen koulutuksen jälkeen.

Oletko innostunut kouluttautumaan uuteen työhön teollisen pintakäsittelyn ammattilaiseksi? Hae heti ja varmista paikkasi. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana. Haku päättyy jo 18.2.2018.

Näin haet:

Koulutusohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku tai lähimmässä TE-toimistossa.

Löydät koulutuksen seuraavilla koulutusnumeroilla:

Järvenpää 677615

Porvoo 677635

Kangasniemi 677636

Savonlinna 677637

Lappeenranta 677638

Jyväskylä 677639

Iisalmi 677640

Raisio 677641

  1. Lisää hakemuksesi tämän linkin kautta. Sinut kutsutaan haastatteluun näiden tietojen perusteella, joten täytäthän ne huolellisesti. Mainitse hakemuksessasi millä alueilla olet valmis työskentelemään.

Lisätietoja http://www.uramuuntaja.fi/fsp/ ja kysy lisää Marika Neiramalta sähköpostilla tai puhelimitse p.0503909788, tavoitettavissa 5.2.2018 klo 9-11, 6.2.2018 klo 13-15 ja 12.3. 9-11.

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa, joka on päättymässä tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Ohjelman aikana olet koulutussuhteessa ja koulutuksen ajaksi voit hakea sitä työttömyysetuutta, johon olet oikeutettu sekä kulukorvausta.

Avainsanat: maalari, pintakäsittelijä, ruiskumaalari, teollisuus, metalli, rakennus, sähkö

Edellytykset työnsaannille: ajokortti, vuorotyövalmius, valmius liikkuvaan työhön, valmius jäädä yöksi työkohteisiin, Työtön työnhakija tai, irtisanomisuhan alla tai, Määräaikaisessa työsuhteessa tai, lomautettuna