(Poistunut julkaisusta)

15 uutta teollista pintakäsittelijää, Raisio
FSP Finnish Steel Painting

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Haluaisitko työskennellä metallien ja maalien parissa? Nautitko liikkuvasta työstä, jossa pääset maalaamaan vaihtelevia kohteita esim. tuulivoimaloiden, sellu- ja paperikoneiden, lastinkäsittely- ja nosturilaitteiden rakenteita?   Haluatko nähdä tekemäsi työn jäljen ja työskennellä hyvässä porukassa?

Kouluttaudu reilu 3kk työn ohessa ja varmista itsellesi työ alalta jossa riittää kysyntää! Koulutamme uusia tulevia pintakäsittelijöitä seuraaville paikkakunnille: Järvenpää, Iisalmi, Porvoo, Kangasniemi, Savonlinna, Lappeenranta, Jyväskylä, Raisio.

FSP Finnish Steel Painting kouluttaa 15 uutta teollisen pintakäsittelyalan ammattilaista RekryKoulutuksen kautta. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä rekrytoivan yrityksen, TE-toimiston ja Uramuuntajan kanssa.

Etsimme sinua, oikealla asenteella varustettu, innokas ja työn tekemisestä nauttiva henkilö, kun haluat kouluttautua teollisen pintakäsittelyn ammattilaiseksi ja löytää uuden työpaikan. Taustallasi ei ole väliä, mutta eduksi haussa katsomme mikäli sinulta löytyy jokin tätä työtä tukeva perustutkinto tai kokemus ( esim.teollisuus-, metalli-,rakennus tai sähkötoimialoilta).

FSP:llä työskennellään joustavasti eri projekteissa ja maalaamoissa, joten toivomme sinulta mahdollisuutta koulutusohjelman jälkeen liikkua töiden ja projektien perässä eri puolilla Suomea. Hyvä fyysinen kunto on eduksi näissä töissä ja varmistumme jo hakuvaiheessa terveydellisistä edellytyksistäsi toimia tällä alalla. Uutena ammattilaisenamme odotamme sinulta suomen kielen taitoa työturvallisuuden takaamiseksi.

Rekrytoiva koulutusohjelma alkaa 2.3.2018 ja kestää 13.6.2018 saakka. Koulutus rakentuu 20 koulutuspäivästä, joissa käydään läpi mm. metallimaalauksen, korroosionestomaalauksen ja ruiskumaalauksen tekniikat sekä alaan liittyvä kone- ja laitetekniikat. Koulutuksen aikana suoritat myös alalla vaadittavat turvallisuuskortit: työturvakortti, tulityökortti ja hätäEA-koulutus. Osa koulutuksesta toteutetaan yhdessä Tavastian kouluttajien johdolla Hämeenlinnassa. Koulutuksesta 15 päivää on lähipäiviä ja loput ovat etäopintoja. Koulutuksen ohella työskentelet ohjelman aikana FSP:n maalaamoilla hakupaikkakunnilla kokeneen työkaverin ja työjohtajan opissa. RekryKoulutuksen tavoitteena on palkata kaikki koulutuksen läpikäyneet osallistujat vakituiseen työsuhteeseen koulutuksen jälkeen.

Oletko innostunut kouluttautumaan uuteen työhön teollisen pintakäsittelyn ammattilaiseksi? Hae heti ja varmista paikkasi. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana. Haku päättyy jo 18.2.

Näin haet:

Koulutusohjelmaan hakeminen edellyttää KAHDEN hakemuksen täyttämistä:

  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 677641) tai lähimmässä TE-toimistossa.
  2. Lisää hakemuksesi: Tästä linkistä. Sinut kutsutaan haastatteluun näiden tietojen perusteella, joten täytäthän ne huolellisesti. Mainitse hakemuksessasi millä alueilla olet valmis työskentelemään.

Lisätietoja http://www.uramuuntaja.fi/fsp/ ja kysy lisää Marika Neiramalta sähköpostilla tai puhelimitse p.0503909788, tavoitettavissa 5.2.2018 klo 9-11, 6.2.2018 klo 13-15 ja 12.3. 9-11.

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa joka on päättymässä tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Ohjelman aika olet koulutussuhteessa ja koulutuksen ajaksi voit hakea sitä työttömyysetuutta, johon olet oikeutettu sekä kulukorvausta.

maalari, pintakäsittelijä, ruiskumaalari, teollisuus, metalli, rakennus, sähkö