(Poistunut julkaisusta)

15 uutta pilvipalveluiden ammattilaista
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Haluatko kehittyä tulevaisuuden pilvipalveluosaajaksi? Kiinnostaako työt alalla, jolla on valtava kysyntä uusista talenteista? Jos haluat kehittyä perinteisen it-ympäristön osaajasta pilvipalvelujen ammattilaiseksi Microsoft Akatemia -koulutusohjelma voi olla väyläsi unelmatöihin.

Microsoft Azure on laajasti yritysten käytössä oleva pilvipalvelu, joka toimii erilaisten sovellusten, palveluiden ja palvelimien alustana. Microsoft Azure Akatemia tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja ottaa seuraava askel urallasi ja kehittyä Microsoft teknologioiden asiantuntijaksi.

Microsoft Akatemia – ponnahduslauta uudelle uralle

Useat yritykset etsivät koulutusohjelman kautta tulevaisuuden pilvipalveluguruja. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi vielä käytännön työkokemusta alan tehtävistä – tärkeintä on halusi oppia ja kehittyä! Tarjolla on hyvin monenlaisia tehtäviä Cloud Specialistin rooleista aina IT-tuen tehtäviin. Voit olla vasta urasi alkupuolella tai jo kokeneempi it-alan tekijä. Käy tutustumassa rekrytoiviin yrityksiin.

Microsoftin kumppaniyritykset rekrytoivat uusia osaajia mm. seuraaviin rooleihin:

 • Cloud Specialist
 • Junior System Specialist
 • Cloud Developer
 • Cloud Engineer

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi jostakin näistä: 

 • Sinulla on aiempaa osaamista / ymmärrystä esim. it-alalta, palvelimista, tietokannoista, tietoliikenteestä, verkkoliikenteestä, työasemista, ohjelmistokehityksestä.
 • Haluat töissäsi hyödyntää ongelmanratkaisukykyäsi ja intoasi kehittyä päivä päivältä teknisempään rooliin.
 • Voit olla koulutustaustaltasi esim. insinööri, tradenomi, DI, FM (tietotekniikka, tietojenkäsittelytiede, ohjelmistotekniikka, tietoliikennetekniikka), tai jokin muu soveltuva tausta mikä antaa hyvän pohjan kehittyä it-alan teknisiin rooleihin.
 • Jotkin työkalut ja teknologiat kuten Active Directory, SQL, Citrix, Windows-palvelinympäristö, .NET, C# herättävät sinussa innostusta.
 • Olet kiinnostunut seuraamaan alasi teknologian kehitystä tai sinulla on jotakin harrastuneisuutta alalta.
 • Haluat tehdä töitä esim. asiakkaiden ongelmanratkaisun, modernien pilvipalveluiden tai monipuolisen teknisen konsultoinnin parissa.

Meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on motivaatiosi ja intohimosi kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa pilvipalveluiden asiantuntijaksi.

Ohjelman toteutus

6 kuukauden mittaisessa ohjelmassa kehityt asiantuntijaksi uuden työroolisi kautta. Työskentelet ohjelman ajan Microsoftin teknologioita käyttävässä yrityksessä, ja kerrytät itsellesi arvokasta työkokemusta. Lisäksi osallistut töidesi ohessa kattaviin teknologiakoulutuksiin, jotka syventävät osaamistasi. Ohjelman aikana sinusta kehittyy asiantuntija, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen korvaamattoman laadukasta palvelua heidän liiketoimintansa parantamiseksi.

Ohjelmaan sisältyy n. 20 huipputason koulutuspäivää, jotka toteutetaan monimuoto-opintoina sisältäen lähi- ja verkko-opetusta, itseopiskelua ja harjoitustehtäviä sekä mahdollisuus Microsoft sertifiointiin tähtäävän testin suorittamiseen. Opetus tapahtuu pääosin suomeksi, mutta alan termistö, koulutusmateriaalit ja osa koulutuksista voivat olla myös englanniksi. Tarkemmat osaamis- ja kielitaitovaatimukset määräytyvät aina kumppaniyrityksen ja roolin mukaan. Koulutukset järjestetään pk-seudulla.

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Mikäli sinulla on jo tiedossasi mahdollinen yhteistyöyrityspaikka, johon voisit työllistyä koulutusohjelman päätteeksi, niin kerrothan siitä meille hakemuksessasi.

Osa hakijoista kutsutaan 14.11.2018 järjestettävään rekrytointitapahtumaan, mikä on osa Microsoft Akatemian rekrytointiprosessia. Varmistathan että jätät hakemuksesi mahdollisimman pian, jotta varmistat paikkasi rekrytointitapahtumassa.

Kiinnostuitko? Hae heti:

Jos olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja kouluttautumaan todella kysytyksi Microsoft teknologioiden osaajaksi, niin hae mukaan! Tässä ohjeet:

 1. Täytä TE-toimiston hakulomake osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/681801?searchPhrase=681801&&&announced=0&sort=1. Löydät Microsoft Akatemiat –rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 681801. Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.
 2. Täytä heti myös Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Hakuaika päättyy 18.11.2018. Hakemus ja osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

Voit hakea Microsoft Akatemiaan, jos olet vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä, irtisanomisuhan alla tai parhaillaan työttömänä. Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta.

Lisätietoja ohjelmasta:

 • Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/microsoft-akatemiat/microsoft-azure-akatemia/
 • Voit halutessasi kysyä lisää projektikoordinaattori Mira Tapiolalta: mira.tapiola@saranen.fi, 045 171 6787. Tavoitat Miran maanantaisin klo 10:00-11:00, keskiviikkoisin klo 13:00-14:00, ja perjantaisin klo 12:30-13:30.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. 

Microsoft Akatemia on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Microsoft Akatemia F.E.C. toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Microsoftin, rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Analytiikka, Power BI, tietokanta-asiantuntija, sql, tilastotiede, raportointi, projektipäällikkö, konsultti