(Poistunut julkaisusta)

15 työpaikkaa digitalisoituvan taloushallinnon kiehtovassa maailmassa
Rastor-instituutti

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

15 työpaikkaa digitalisoituvan taloushallinnon kiehtovassa maailmassa!

Taloushallinto digiajassa F.E.C on rekrytoiva koulutus, jossa varmistat digitaalisen taloushallinnon osaamisesi työskennellen samanaikaisesti yhteistyöyrityksessä osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavissa työtehtävissä. Tavoitteena on solmia työsopimus koulutuksen päätyttyä.

Millaisiin tehtäviin voi työllistyä?
Koulutuksen kautta voit työllistyä osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen lukuisiin taloushallinnon kiehtoviin tehtäviin aina avustavasta tasosta päällikkötasoon asti. Voit saada työpaikan esim. asiantuntijatehtävissä taloushallinnon järjestelmien parissa tai päästä tuottamaan, jalostamaan ja analysoimaan talouden dataa yritysjohdon käyttöön. Tehtävänimikkeesi voi olla esim. taloushallinnon assistentti, kirjanpitäjä, palkanlaskija, controller, talouspäällikkö tai digitaalisen taloushallinnon asiantuntija. Koulutus on myös erinomainen tilaisuus HR-ammattilaiselle laajentaa näkökulmaansa taloushallintoon.

Koulutuksen sisältö
Rastor-instituutin koulutus on erittäin käytännönläheistä ja korkeatasoisesta. Kouluttajinasi toimivat oman alansa arvostetut asiantuntijat, jotka perehdyttävät sinut kirjanpidon, verotuksen ja palkanlaskennan keskeisimpiin teemoihin taloushallinnon järjestelmällä. Ymmärrät taloushallinnon käytännöt ja toteutusmallit sekä automatiikan ja robotiikan mahdollisuudet. Valmiin koulutussisällön lisäksi sinulla on mahdollisuus valita henkilökohtaiseen osaamispolkuusi opintoja, jotka syventävät omaa osaamistasi ja tukevat yhteistyöyrityksesi tavoitteita. Siksi koulutus on erinomainen tilaisuus päästä työskentelemään juuri sinua kiinnostavan taloushallinnon osa-alueen pariin. Tutustu koulutuksen sisältöön tarkemmin Rastor-instituutin verkkosivuilla: https://www.rastorinst.fi/koulutus/taloushallinto-digiajassa-fec/

Kuka voi hakea mukaan?
Voit hakea mukaan mikäli olet työtön, työttömyysuhan alainen, lomautettu tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua. Sinulla tulee olla kaupallinen tai tekninen ammatillinen/korkeakoulututkinto tai työelämän kautta kertynyttä (kaupallisen tai teknisen) alan työkokemusta sekä sujuva suomen kielen taito. Koska yhteistyöyritys ja tehtävä etsitään jokaiselle osallistujalle yksilöllisesti, koulutus sopii niin kokeneille ammattilaisille, vastavalmistuneille kuin alanvaihtajillekin.

Aikataulu ja toteutus
Koulutus alkaa 3.2.2020. Koulutuksen kokonaiskesto on 6 kuukautta sisältäen 25 koulutuspäivää sekä työskentelyä yrityksessä 95 päivää.

Hae heti tai viimeistään 12.1.2020

Täytä hakemus Rastor-instituutin verkkosivujen kautta.
https://www.rastorinst.fi/koulutus/taloushallinto-digiajassa-fec/

Kannattaa toimia nopeasti, sillä hakemuksien käsittely ja yhteistyöyrityksien kartoittaminen ovat jo käynnissä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Koulutuksen sisältö ja työskentely yhteistyöyrityksessä:

rekrytointikonsultti Marjo Heijari, p. 050 562 4250, marjo.heijari@rastorinst.fi
palvelukoordinaattori Minna Wärilä, p. 050 360 0064, minna.warila@rastorinst.fi

Koulutuksen aikaiset taloudelliset etuudet:

Valtakunnallinen TE-puhelinpalvelun koulutusneuvonta p. 0295 020 702, sähköposti: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

F.E.C (Further Educated with Companies) on virallista työvoimakoulutusta ja osallistujalle maksuton. F.E.C-koulutuksen ajalta sinulle voidaan maksaa työttömyysetuutta (esim. ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi verotonta kulukorvausta.

HAE TYÖPAIKKAA  https://www.rastorinst.fi/koulutus/taloushallinto-digiajassa-fec/