(Poistunut julkaisusta)

15 tulevaisuuden web-kehittäjää
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Ohjelmistoala on kasvussa ja uusia alan ammattilaisia kaivataan moniin erilaisiin rooleihin. Yritykset monesta eri kokoluokasta ja monelta eri toimialalta tarvitsevat osaamistasi. Yritykset hakevat esimerkiksi ohjelmistokehittäjiä palvelin-, käyttöliittymä- tai sovelluskehitykseen. Oulussakin uusia osaajia kaivataan erilaisiin ohjelmistokehityksen rooleihin – kiinnostaako sinua työllistyä alalle, jonka osaamiselle on kysyntää? Hae mukaan Web Developer Academy -koulutusohjelmaan! Haku on auki 25.3.2018 saakka.

Web Developer Academy on 4 kk kestävä RekryKoulutus, jonka kautta etsitään 15 uutta ohjelmistokehityksen osaajaa monipuolisiin työtehtäviin Oululaisiin yrityksiin. Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa uusia osaajia ohjelmistokehitystehtäviin. Koulutusohjelma keskittyy erityisesti moderneihin web-teknologioihin. Koulutuksessa on yhteensä 16 yhteistä, aihealueen asiantuntijoiden pitämää koulutuspäivää. Koulutuspäivien lisäksi työskentelet kokopäiväisesti yrityksen erilaisissa ohjelmistokehityksen työtehtävissä. Koulutuksen kohderyhmänä ovat ensisijaisesti korkeakoulututkinnon suorittaneet TE- toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen taustalla olevan koulutuksensa, työkokemuksensa tai harrastuneisuutensa puolesta.

Web Developer Academy koulutusohjelmassa työskentelet yhteistyöyrityksessä ja pääset heti mukaan yrityksen monipuolisiin ja haasteellisiin käytännön projekteihin. Töiden ohessa saat kattavan Front End -teknologoihin keskittyvän koulutuksen.

Koulutukseen sisältyviä lähiopetuspäiviä on yhteensä 16, jonka lisäksi on myös verkkopohjaista opetusta. Web Developer Academy -koulutusohjelman aikana ja sen jälkeen voit työskennellä osaamistaustastasi riippuen esimerkiksi ohjelmistosuunnittelijana, sovellusasiantuntijana, palvelukehittäjänä tai -palveluarkkitehtinä. Tehtävät tarjoavat mahdollisuuden syventää osaamistasi ja ottaa seuraava askel urallasi.

Neljän kuukauden mittainen koulutusohjelma sisältää mm. seuraavia aihealueita:

  • TypeScript ja Angular Framework
  • React – JS Library
  • JavaScript in Browsers
  • Core ECMAScript Language
  • Web Standards
  • HTML5 ja CSS3

Voidaksesi hakea Web Developer Academyyn, sinun tulee olla TE-toimiston asiakas. RekryKoulutukseen on mahdollista tulla valituksi, vaikka olisitkin tällä hetkellä työssä. Koulutuksen esivalinta tehdään yhdessä TE-toimiston kanssa. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen koulutusjakson päätteeksi.

Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä kaksi hakulomaketta:

1. Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta hae tähän koulutukseen ja kirjautumalla TE-palveluiden sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Web Developer Academy -koulutusohjelma löytyy koulutusnumerolla 677941.

 
2. Täytä seuraavaksi tietosi Saranen Consultingin hakujärjestelmään. Tämä profiili toimii käyntikorttinasi yritysten suuntaan, joten täytä myös tämä lomake huolellisesti.

Hae mukaan nyt! Hakuaika on voimassa 25.3.2018 saakka.

Haastattelut ovat käynnissä jo hakuaikana. Koulutusohjelmaan pääsy edellyttää yrityspaikan löytymistä. Koulutusohjelman aikataulu: 18.4.2018 – 10.8.2018 (80 päivää, 4kk)

Lisätietoja ohjelmasta saat osoitteesta www.saranen.fi/web-developer-academy sekä ohjelman yhteyshenkilöltä: Jonna Mämmelä, 044 571 2086, jonna.mammela@saranen.fi

Web Developer Academy -koulutusohjelma toteutetaan rekrytoivien yritysten, TE-palvelujen ja ELY-keskuksen rahoittamana RekryKoulutuksena. Koulutusohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting. Saranen Consulting kuuluu Barona Groupiin. Barona Group on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.