(Poistunut julkaisusta)

15 tulevaisuuden HubSpot-osaajaa!
Talentgate

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

15 tulevaisuuden HubSpot osaajaa!

Haluatko oppia hyödyntämään uusinta teknologiaa markkinoinnissa ja myynnissä? Oletko teknisesti orientoitunut ja analyyttinen henkilö? Työllisty uusiin tehtäviin ja kouluttaudu osaajaksi, joiden kysyntä on kasvava!

HubSpot Talent RekryKoulutuksen kautta sinulla on loistava mahdollisuus löytää uusi työ digitalisoituneen markkinoinnin parista. Asiakasyrityksemme etsivät kuumeisesti HubSpot-teknologiaa ymmärtäviä markkinoinnin ja myynnin osaajia, joiden kysyntä työmarkkinoilla on jatkuvasti kasvava.

Koulutamme nyt yhteistyössä Sales Communicationsin kanssa uusia HubSpot-osaajia vastaamaan yritysten kysyntää 5 kuukauden RekryKoulutuksen kautta, joka sisältää asiantuntijakoulutusta HubSpot teknologiasta ja käytännön työskentelyä yrityksissä. Ohjelman käytyäsi sinulla on osaamista hyödyntää automaatiota, tekoälyä ja dataa markkinoinnissa sekä ymmärrät, miten yritysten myyntiä kasvatetaan digitaalisesti. Ohjelma on väyläsi työllistyä uusiin tehtäviin ja kouluttautua osaajaksi, joiden kysyntä on kova!

Työpaikkoja markkinointiteknologian parissa

Yritykset etsivät sekä uusia kykyjä että jo kokemusta omaavia ja uutta uraa itselleen hakevia osaajia. Yrityksien tehtävät vaihtelevat, joten mukaan voi osallistua monenlaisilla taustoilla! Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu henkilö ohjelman päättyessä.

Yritykset etsivät osaajia kehittymään mm. seuraaviin tehtäviin:

  • Growth hacker
  • Marketing Specialist
  • Content Designer / Sisällöntuottaja
  • Digital Marketing Manager
  • HubSpot-pääkäyttäjä
  • Account Manager
  • Sales manager

 

Muistathan että sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, vaan voit kehittyä tehtäviin koulutusohjelman kautta! Päivitämme mukana olevia yrityksiä ja tehtävänimikkeitä nettisivuillemme: https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/hubspottalent. Koronapandemian vuoksi haastattelut ja koulutukset toteutetaan toistaiseksi virtuaalisesti.

Asenne ratkaisee

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja toimia markkinointiteknologiaa hyödyntävissä markkinoinnin ja myynnin tehtävissä. Tärkeintä on asenne ja motivaatio, mutta teknisistä valmiuksista sekä markkinoinnin ja myynnin teknologioiden tuntemisesta on etua. Voit olla esimerkiksi hiljattain valmistunut uusi osaaja tai osaamisen päivitystä kaipaava kokeneempi ammattilainen. Sinulla ei tarvitse olla markkinoinnin tai myynnin taustaa, vaan myös tekninen tausta on koulutukseen soveltuva.

Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua.

Osaamisesi voit olla saanut joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Haettavien tehtävien osaamiskriteerit vaihtelevat. 

Hae heti!

Hakuaika päättyy 16.11.2020, mutta haethan ohjelmaan heti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi.

Ohjelmaan hakeminen edellyttää tietojen jättämistä sekä TE-palveluiden että Talentgaten järjestelmiin

 

  1. Täytä TE-palveluiden koulutushakemus täällä.
  2. Jätä tietosi myös Talentgaten järjestelmään täällä. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Lisätietoja saat Talentgaten nettisivuilta osoitteesta https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/hubspottalent tai numerosta 010 231 6922.

HubSpot Talent RekryKoulutus on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. RekryKoulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.