(Poistunut julkaisusta)

15 tulevaa markkinoinnin analytiikan asiantuntijaa
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

Markkinoinnin analytiikan asiantuntijoita

Kiinnostaako sinua ura markkinoinnin analytiikan ja Googlen digimarkkinointityökalujen parissa? Haluatko auttaa yrityksiä tekemään entistä tehokkaampaa markkinointia ja myyntiä analytiikan ja datan avulla?

Hae 24.5. mennessä Digital Excellence Academy in collaboration with Google -rekrytoivaan koulutusohjelmaan. Tämän ohjelman kautta yritykset etsivät uusia kykyjä mm. seuraaviin analytiikan ja datan hyödyntämiseen liittyviin rooleihin:

  • Web Analyst
  • Marketing Analyst
  • Growth Hacker
  • Business Analyst
  • Digital Marketing Specialist
  • BI Consultant

Uusia markkinoinnin analytiikan osaajia ovat rekrytoimassa mm. seuraavat yritykset: Bynfo, Veikkaus, Genero ja Tulos. Rekrytoivien yritysten joukossa on myös muita mielenkiintoisia digi- ja mediatoimistoja, teknologiayrityksiä, start upeja ja digitalisaatioon keskittyviä konsulttiyrityksiä. Käy tutustumassa tarkemmin rekrytoiviin yrityksiin ja osaajatarpeisiin!

Pääset heti käytännön töihin ja saat korkeatasoisen koulutuksen

Digital Excellence Academy -ohjelmassa sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään 6 kuukauden koulutussopimus. Pääset heti käytännön työtehtäviin kiinni ja tärkeimpänä tavoitteena on solmia työsopimus oman yhteistyöyrityksen kanssa ohjelman jälkeen.

Lisäksi saat huipputason koulutuksen, joka sisältää 20 koulutuspäivää Googlelta sekä alan parhailta asiantuntijoilta. Marketing Analytics -koulutuspolun aiheita ovat mm: digitaalisen mainonnan mahdollisuudet ja mittaaminen, avainmittareiden määrittely, tunnettavuuden mittaaminen, myynnin mallinnus ja attribuutiot ja käytännön työkalukoulutukset mm. Google Analytics, Google Tag Manager, Google Data Studio ja Google Optimize. Ohjelman aikana pääset suorittamaan koulutusten tukemana Google Analytics -sertifioinnin.

Ohjelma kestää 6 kk. Se käynnistyy 11.6.2018 ja kestää 18.12.2018 asti.

Oletko sinä etsimämme?

Sinun ei vielä tarvitse olla valmis analytiikkaosaaja. Yrityksille tärkeintä on oma motivaatiosi kehittää ammatillista osaamistasi ja kasvaa kysytyksi asiantuntijaksi markkinoinnin analytiikan parissa.

Digital Excellence Academy soveltuu sekä vastavalmistuneille että jo kokeneemmille ammattilaisille. Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kiinnostusta aiheeseen. Markkinoinnin analytiikan pariin tarvitaan valtavasti uusia teknisesti suuntautuneita esim. matematiikasta ja tilastotieteistä kiinnostuneita analyyttisia osaajia, joilla on halu käsitellä, ymmärtää ja jalostaa kerättyä tietoa liiketoiminnan ja organisaatioiden tarpeisiin. Soveltuva tausta voi olla mm. kaupallinen tai tekninen (korkeakoulu)tutkinto, ja/tai työkokemuksen kautta saatu kokemus mm. digimarkkinoinnin, analytiikan, konsultoinnin, projektinhallinnan tai muiden liiketoiminnan tehtävien parista.

Ohjelma on tarkoitettu sinulle, jos olet tällä hetkellä

  • työttömänä työnhakijana
  • irtisanomisuhan alaisena
  • määräaikaisessa työsuhteessa tai
  • koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä.

Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi. Tämän lisäksi olet oikeutettu hakemaan myös kulukorvausta työ- ja koulutuspäiviltä. Koulutamme uudet osaajat yhteistyössä Saranen Consultingin, Googlen, TE-palveluiden ja Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa.

Tutustu lisää ohjelmaan, rekrytoiviin yrityksiin ja osallistujien kokemuksiin: http://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/dea/

Hakuaika päätttyy 24.5.2018. Jätä hakemus pikaisesti, sillä ensimmäiset haastattelut aloitetaan heti!

Hakuohjeet:

1.Täytä ensiksi TE-palveluiden koulutushakemus www.te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 679017).

2. Täytä seuraavaksi oma osaamisprofiilisi Saranen Consultingille täällä. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi -tämä profiili toimii käyntikorttinasi uusia osaajia rekrytoiviin kumppaniyrityksiin.

Kerromme mielellämme lisää:

Kaisa Oikarinen, Saranen Consulting, 050 462 2200, kaisa.oikarinen@saranen.fi. Tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse tiistaisin klo 13-15 ja torstaisin klo 14-15.30.

F.E.C. – Further Educated with Companies

Digital Excellence Academy on työhallinnon rahoittama F.E.C. – Further Educated with Companies -koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä.