15 tulevaa kiinteistönvälittäjää ja myyntiammattilaista
Rastor-instituutti

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Rastor-instituutti ja RE/MAX kouluttavat 15 tulevaa kiinteistönvälittäjä- ja myyntiammattilaista. Rekrytoivan koulutuksen tavoitteena on työllistää osallistujat RE/MAX-ketjun toimistoihin pääkaupunkiseudulle ja Uudenmaan alueelle. Työttömille ja työttömyysuhan alaisille suunnattu koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden kanssa.


Työpaikka kiinteistönvälityksen parista!
Tässä on tilaisuutesi päästä opiskelemaan kiinteistönvälitysalaa suosittuun, korkeatasoiseen koulutukseen sekä saada työpaikka RE/MAX-ketjun toimistosta kiinteistönvälityksen myyntitehtävistä.


Kuka voi hakea mukaan?
Rekrytointiin tähtäävä koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on hieman työkokemusta myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä sekä motivaatio työllistyä kiinteistönvälitysalalle. Hakijoilta vaaditaan reipasta asennetta, hyvää suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. 

Laajassa ja monipuolisessa koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia teemoja:

  • Kokonaisvaltainen myynti ja markkinointi 
  • Kiinteistönvälityksen asiantuntevan myyntityön erityispiirteet
  • Myyntityön uusi psykologia ja vuorovaikutustaidot
  • Asiakastyytyväisyys- ja laatukäsitteet
  • Tuloksellisen myynnin kannattavuusajattelu
  • Toimialan lainsäädännön ja hyvän välitystavan perusteita
  • Kiinteistölainsäädännön ja asuntokaupan keskeiset osa-alueet 


​​Aloitus:  24.8.2020

Toteutus ja kesto:
Koulutuksen kokonaiskesto on 100 päivää, sisältäen 16 lähiopetuspäivää, 18 etäopiskelupäivää sekä 66 päivää työskentelyä RE/MAXilla. Työssäoppimisjakso suoritetaan RE/MAX:in toimipisteissä Helsingissä ja Uudenmaan alueella. Lähiopetuspäivät järjestetään Rastor-instituutissa Espoon Tapiolassa.

Hae heti tai viimeistään 31.7. Rastor-instituutin verkkosivujen kautta: https://www.rastorinst.fi/koulutus/kiinteistonvalittajan-rekrykoulutus-remax/
Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana!

Kiinnostuitko? Kysy lisää!
Koulutuksen sisältö ja työskentely yhteistyöyrityksessä:
Esko Vuorio, Rastor-instituutin yrityskouluttaja, puh. 050 412 1768, esko.a.vuorio@outlook.com

Koulutuksen aikaiset taloudelliset etuudet:
Valtakunnallinen TE-palvelujen koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 (ma-pe klo 9-16.15), sähköposti: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta


RekryKoulutus on virallista työvoimakoulutusta ja osallistujalle maksuton. RekryKoulutuksen ajalta sinulle voidaan maksaa työttömyysetuutta (esim. ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi verotonta kulukorvausta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot