(Poistunut julkaisusta)

15 Terveysteknologian uutta osaajaa haussa!
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

TERVEYSTEKNOLOGIA-ALAN KASVU VAATII UUSIA OSAAJIA

Kiinnostaako sinua ura vahvasti kasvavalla, kehittyvällä ja kansainvälisesti merkittävällä terveysteknologia-alalla? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja olla mukana rakentamassa ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi?

Hae mukaan HealthTech Academy -koulutusohjelmaan ja työllisty kasvualalle!

HealthTech Academy- rekrykoulutus on 5 kuukautta kestävä kokonaisuus (30.12.2019 – 25.5.2020), jossa yhdistyy koulutus ja työssäoppiminen. Koulutusohjelman aikana pääset osallistumaan 20 lähiopetuspäivään, 10 itsenäisen opiskelun päivään, sekä pääset työskentelemään yrityksessä 70 päivää tulevaa työtäsi opetellen.

Etsimme motivoituneita ja kehittymishaluisia henkilöitä, jotka haluavat tulevaisuudessa työskennellä terveysteknologian kehittämisen parissa. HealthTech Academy- rekrykoulutuksen avulla voit ottaa uuden suunnan työurallesi mielenkiintoisella toimialalla tai edetä seuraavalle tasolle asiantuntijatehtävissä.

Ohjelma soveltuu niin vastavalmistuneelle ja uransa alussa olevalle osaajalle kuin kokeneelle ammattilaisellekin, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uuden polun uralleen. Tärkeintä on motivaatiosi kehittää osaamistasi ja kiinnostuksesi terveysteknologia-alaa kohtaan.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy taustaa tai kokemusta työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta esimerkiksi jostakin seuraavista osa-alueista: 

 • bioinformatiikasta tai luonnontieteistä
 • hoito-, tutkimus- tai laboratoriotyöstä
 • laadunhallinnasta ja -varmistuksesta
 • laitehuollosta tai sähkö-, mekaniikka-, tai elektroniikkasuunnittelusta
 • tuotekehityksestä tai projektinvedosta
 • ohjelmistokehityksestä tai ICT-alasta
 • myynnistä ja markkinoinnista tai
 • terveysalasta​

Koulutus on suunniteltu yritysten toiveiden mukaan

HealthTech Academy on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä Oulun alueen terveysteknologiayritysten kanssa. Koulutussisältöön on poimittu keskustelujen perusteella alan kannalta oleellisia aihekokonaisuuksia, jotka auttavat sinua omaksumaan tulevan työroolisi nopeammin.

Koulutuksessa pääset tutustumaan mm. seuraaviin aiheisiin:

 • Innovatiiviset ratkaisut terveysteknologia-alalla
 • Terveysteknologia toimialana ja erikoissääntely
 • Terveysteknologian tuotekehitysprojektin läpivienti
 • Laadunhallintajärjestelmät – ISO 13485 ja USA QSR
 • Java-ohjelmointi
 • Tietokannat
 • DevOps
 • Big Data ja analytiikka​

Koulutusohjelma tarjoaa näytön paikan

Koulutusohjelman kautta yritykset etsivät nimenomaan heille sopivaa henkilöä, ei välttämättä pätevintä. Yritykset ymmärtävät, että ohjelman aikana on tarkoitus oppia työtehtävä sitä tekemällä ja yrityksen opastuksella. Koulutusohjelman päätavoite on työpaikan saaminen ohjelman päätteeksi.

Koulutusohjelmaan hakeminen ei ole mistään pois. Hakemalla ohjelmaan pääset hyötymään myös Sarasen asiantuntemuksesta, sillä me tunnemme terveysteknologia-alan yritykset Oulussa hyvin.

Oikeasti merkityksellinen ja innovatiivinen tulevaisuuden ala

Innovatiivinen ala tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen mitä mielenkiintoisimmissa tehtävissä ja yrityksissä. Terveysteknologian alalla yhdistyvät merkityksellinen ja tärkeä työ sekä poikkitieteellinen kova osaaminen, jonka avulla tähdätään sekä paikallisesti että globaalisti ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Lue lisää alasta: 
healthtech.teknologiateollisuus.fi

HAE MUKAAN!

Voidaksesi hakea koulutusohjelmaan, tulee sinun olla TE-toimiston asiakas. Voit olla esimerkiksi työtön työnhakija tai työttömyysuhan alla. Jätäthän hakemuksen heti! Hakuaikaa on 30.10. saakka.

NÄIN HAET:

 1. Täytä työhallinnon hakemus TÄSTÄ (koulutusnumero: 687226) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
 2. Täytä seuraavaksi sähköinen osaamisprofiilisi Saraselle TÄSTÄ. HUOM! Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiville yrityksille. Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä ohjelman kautta. (Pääset helposti muokkaamaan lähettämääsi osaamisprofiilia koko hakuajan.)​

Oululainen hakija, kiinnostuitko ohjelmastamme? Kerron mielelläni lisää!

Henri Haakana
Project Coordinator
050 436 5858
henri.haakana@saranen.fi