(Poistunut julkaisusta)

15 terveysteknologian tulevaa osaajaa Ouluun
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

HealthTech Training Camp (30.9 – 15.11.2019) on 35 päivää kestävä täydennyskoulutus, joka keskittyy terveysteknologiaan. Tässä koulutuksessa pääset osallistumaan 20 lähi- ja 15 itsenäisen opiskelun päivään asiantuntevan kouluttajajoukkomme johdolla. Pyrimme pitämään koulutuksen mahdollisimman käytännönläheisenä, jotta opitut tietotaidot ovat mahdollisimman hyvin siirrettävissä työelämään.

HealthTech Training Camp -koulutuksen kautta saat hyvän yleisnäkymän terveysteknologian monipuolisesta maailmasta. Kuten odottaa saattaa, terveysteknologiaan liittyy paljon esimerkiksi regulaatiovaatimuksia, jotka tulee osata ottaa huomioon tuotekehityksessä. Koulutuksessa tullaan lähiopetuksen lisäksi tekemään konkreettisia harjoituksia esimerkiksi terveysteknologiatuotteen tuotekehitykseen liittyen. Luvassa on intensiivinen, mutta antoisa koulutus! Tarkempi koulutussisältö julkaistaan myöhemmin.

Oulussa on useita terveysteknologiayrityksiä. Yritysten kanssa käytyjen keskustelujen perusteella tarvetta uusille osaajille löytyy, mutta päteviä osaajia on heikosti tarjolla. Siispä koulutus on todella ajankohtainen ja hyvä mahdollisuus päästä alalle, jossa osaavista työntekijöistä on pulaa.

Mikäli aihe kiinnostaa ja koet, että koulutus edesauttaa työllistymistäsi terveysteknologia-alalle, niin hae mukaan koulutukseen! Varsinaista pohjaosaamisvaatimusta koulutukseen ei ole – terveysteknologian parissa on monenlaisia työrooleja tarjolla ja koulutuksen kautta saat tärkeää toimialaosaamista, joka auttaa sinua pääsemään alalle.

Hakuohjeet

Koulutukseen valitaan 15 henkilöä ja valinnan suorittavat TE-palvelut sekä Saranen. Sinun tulee olla TE-palveluiden asiakas hakeaksesi koulutukseen. Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka tarvitsevat täydennyskoulutusta parantaakseen mahdollisuuksiaan työllistyä terveysteknologia-alalle.

  1. Täytä ensiksi työhallinnon hakemus täältä tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä seuraavaksi sähköinen osaamisprofiilisi Saraselle täältä. Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä tulevaisuudessa.

Oululainen hakija, kiinnostuitko ohjelmastamme? Kerron mielelläni lisää!

Henri Haakana
Project Coordinator
050 436 5858
henri.haakana@saranen.fi