(Poistunut julkaisusta)

15 teknistä osaajaa terveysteknologia-alalle
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Kiinnostaako sinua ura vahvasti kasvavalla, kehittyvällä ja kansainvälisesti merkittävällä terveysteknologia-alalla? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja olla mukana rakentamassa ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi?

Kiinnostavatko sinua tekniset työtehtävät terveysteknologia-alalla?

Etsimme motivoituneita ja kehittymishaluisia henkilöitä, jotka haluavat tulevaisuudessa työskennellä terveysteknologian kehittämisen parissa. Ohjelman avulla voit ottaa uuden suunnan työurallesi mielenkiintoisella toimialalla tai edetä seuraavalle tasolle asiantuntijatehtävissä – avoinna olevia tehtäviä on useita ja eri tasoisia.

HealthTech Academy F.E.C-koulutus soveltuu niin vastavalmistuneelle ja uransa alussa olevalle osaajalle kuin kokeneelle ammattilaisellekin, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uuden polun uralleen. Tärkeintä on motivaatiosi kehittää osaamistasi ja kiinnostuksesi ohjelmistokehitykseen ja terveysteknologia-alaan.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy taustaa tai kokemusta työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta esimerkiksi jostakin seuraavista osa-alueista:

  • ohjelmistokehityksestä- tai testauksesta
  • sulautetuista järjestelmistä
  • projektihallinnasta
  • laadunvarmistuksesta
  • teknisistä tukitehtävistä
  • laitehuollosta
  • tuotekehityksestä
  • terveydenhuollossa käytettävistä laitteista tai järjestelmistä

Rekrytoivat yritykset

Kauttamme uusia osaajia hakevat useat eturivin terveysteknologia-alan yritykset, joiden tavoitteena on rekrytoida sinut työsuhteeseen ohjelman päätteeksi. Henkilöitä etsitään esimerkiksi sovelluskehityksen, projektihallinnan, teknisen tuotetuen, tuotekehityksen, laadunhallinnan ja laitehuollon pariin.

Esimerkkejä mukana olevista yrityksistä ja työtehtävistä löytyy ohjelman nettisivuilta osoitteesta https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/healthtechacademy/. Kaikkia yrityksiä ja tehtäviä ei kuitenkaan ole listattuna, joten hakemus kannattaa jättää, vaikka et vielä löytäisi sinulle täydellisesti sopivaa vaihtoehtoa.

Tavoitteemme on löytää sinun taustaasi, osaamiseesi ja mielenkiintoosi sopivin työnantajayritys ja työtehtävä rekrytoivien yritysten joukosta. Kun uusi tuleva työnantajasi on löytynyt, solmimme yrityksen ja sinun kanssasi ensin koulutussopimuksen ohjelman ajaksi. Tavoitteena on työsopimus ohjelman päätyttyä.

HealthTech Academy rekrytoiva koulutusohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, lomautettuna tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä.

Toimiva konsepti

HealthTech Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ammatillista kehittymistäsi tukeva asiantuntijakoulutus. Kuusi kuukautta kestävän ohjelman aikana työskentelet yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä ja projekteissa. Lisäksi saat 25 päivän terveysteknologia-alan asiantuntijakoulutuksen, joka mahdollistaa kehittymisesi alalle. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä HealthTech Finlandin kanssa ja kouluttajina toimivat alan asiantuntijat.

Hae heti!

Hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian, sillä haastattelu- ja valintaprosessit käynnistetään jo hakuaikana. Mitä aiemmin tiedämme sinusta, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on löytää juuri sinulle sopiva yhteistyöyritys.

  1. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi. Oikean koulutuksen löydät hakemalla ohjelmaa seuraavalla koulutusnumerolla: 685726
  2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.​

Hakujakso päättyy maanantaina 13.5. Järjestämme ensimmäisen ryhmähaastattelun perjantaina 26.4., jonka jälkeen ryhdymme aktiivisesti esittelemään haastattelussa käyneitä, potentiaalisia hakijoita yhteistyöyrityksillemme, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Sarasella täyttämäsi osaamisprofiilin perusteella suoritamme esivalinnan. Osaamisprofiilisi toimii myös käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan, joten täytäthän sen huolella. Pidämme sinut tietoisena hakuprosessin etenemisestä.

Lisätietoja ohjelmasta saat HealthTech Academyn nettisivuilta ja ohjelman yhteyshenkilöltä Saranen Consultingilla:

Helmi Kunnas
helmi.kunnas@saranen.fi
040 58 57 993 (soittoajat tiistaisin ja torstaisin klo 13-14)

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssäoppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.

Healthtech Academy on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Healthtech Academy F.E.C. toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Healthtech Finlandin, rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Saranen Consulting on erikoistunut rekrytoivien koulutusohjelmien sekä muutos- ja työnhakupalveluiden toteuttamiseen. Autamme yrityksiä kasvamaan ja ihmisiä löytämään uuden työpaikan. Vuositasolla palvelemme yli tuhatta työnhakijaa kohti uutta työpaikkaa.

Avainsanat: huoltoteknikko, kehittäjä, regulaatio, projektipäällikkö, laatuasiantuntija, ohjelmistokehittäjä, järjestelmäasiantuntija, terveysteknologia