(Poistunut julkaisusta)

15 Pakkaajaa painoalalle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt 15 reipasta pakkaajaa painoalan asiakkaallemme Tampereelle!

Työssä pärjää hyvällä, työtä pelkäämättömällä asenteella ja reippaalla työotteella. Työaika on 3-vuorotyötä ja keikkaluonteista, joten vuorot on mahdollista sovittaa myös opiskelun tai toisen työn yhteyteen. Työ on rutiininomaista ja tehtäviin kuuluu pakkaustyötä sekä tuotannon eri työvaiheita.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Hakemuksen voi jättää hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kertoa osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.