(Poistunut julkaisusta)

15 HR-asiantuntijaa Uudellemaalle
Markkinointi-instituutti

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Kaipaatko työllistymisen tueksi syvällisempää osaamista henkilöstötyön eri osa-alueista? Onko tavoitteenasi työpaikka HR-tehtävissä?

Markkinointi-instituutti ja Rastor kouluttavat yhteistyössä TE-palveluiden kanssa 15 HR-asiantuntijaa Uudenmaan alueelle. HR-asiantuntija F.E.C on työttömille tai työttömyysuhan alaisille suunnattu rekrytointiin tähtäävä koulutus. Koulutuksessa syvennät henkilöstötyön osaamistasi työskennellen samaan aikaan yhteistyöyrityksessä tulevissa työtehtävissäsi. Koulutuksen tavoitteena on solmia vakituinen työsuhde koulutuksen päätyttyä.

Kuka voi hakea mukaan koulutukseen?
Koulutus on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on jo kokemusta henkilöstötyön työtehtävistä tai ovat kiinnostuneita työskentelemään HR-tehtävissä. Voit olla niin henkilöstötyön kokenut ammattilainen, vastavalmistunut kuin alanvaihtajakin. Hakeaksesi mukaan sinulla tulee olla henkilöstötyön tehtäviin soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto sekä sujuva suomen kielen taito.

Millaisiin tehtäviin voi työllistyä?
Työkokemuksestasi ja tavoitteistasi riippuen voit sijoittua koulutuksen kautta esim. HR-asiantuntijan, HR-assistentin tai HR-päällikön tehtäviin. Yhteistyöyritys ja työtehtävä kartoitetaan yksilöllisesti jokaiselle osallistujalle.

Aikataulu ja toteutus
Koulutus alkaa 23.9.2019. Koulutuksen kokonaiskesto on 6 kuukautta, johon sisältyy 20 koulutuspäivää sekä 100 päivää työskentelyä yhteistyöyrityksessä. Lisäksi koulutuksessa on lomajakso 20.12.–31.12.2019. Lähikoulutuspäivät järjestetään Espoossa Markkinointi-instituutin toimitiloissa. Yhteistyöyritykset ovat pääasiassa Uudenmaan alueelta.

Koulutuksen sisältö
Koulutuspäivissä perehdyt monipuolisesti henkilöstötyön eri osa-alueisiin. Pääset soveltamaan oppimaasi heti käytäntöön omissa työtehtävissäsi yhteistyöyrityksessäsi. Koulutuspäivien teemoja ovat:

 • HR:n rooli ja tehtävät organisaatiossa
 • Työsuhdeasiat ja työlainsäädäntö
 • Työyhteisöviestintä
 • Henkilöstöraportointi ja HR-analytiikka
 • Palkkaus, palkitseminen ja sitouttaminen
 • Rekrytointi ja perehdytys
 • Osaamisen kehittäminen
 • Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen
 • Henkilöstövoimavarojen suunnittelu
 • Organisaatiokulttuurin kehittäminen
 • Talous- ja liiketoimintaosaaminen
 • Työyhteisötaidot

Hae heti tai viimeistään 16.8.
Täytä hakemus Markkinointi-instituutin verkkosivujen kautta.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä hakemuksien käsittely ja yhteistyöyrityksien kartoittaminen ovat jo käynnissä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Koulutuksen sisältö ja työskentely yhteistyöyrityksessä:
rekrytointikonsultti Marjo Heijari, p. 050 562 4250, marjo.heijari@markinst.fi

Koulutuksen aikaiset taloudelliset etuudet:
Valtakunnallinen TE-puhelinpalvelun koulutusneuvonta p. 0295 020 702, sähköposti: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

F.E.C (Further Educated with Companies) on virallista työvoimakoulutusta ja osallistujalle maksuton. F.E.C-koulutuksen ajalta sinulle voidaan maksaa työttömyysetuutta (esim. ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi verotonta kulukorvausta.