(Poistunut julkaisusta)

14-17-vuotiaat: työharjoittelu kesällä 2018 VBO
Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Osuuskauppa Varuboden-Osla tarjoaa 14-17- vuotiaille mahdollisuuden tutustua työelämään palkallisen työharjoittelun kautta 2-4 viikon ajan kesällä 2018.

Kesäharjoittelun piiriin kuuluvat ne 14-17- vuotiaat, jotka aikaisemmin eivät ole olleet työssä kaupan tai ravintola-alalla, lukuun ottamatta mahdollisia aikaisempia koulun TET- tutustumisjaksoja. Paikkoja on auki Saleissa, S-marketeissa, Prismassa, ABC:lla, S-Gardenissa, ravintoloissa sekä Sokoksella ja Marks & Spencerillä. Etsimillämme henkilöillä on aito halu ja innostus asiakaspalveluun. Myös oma-aloitteisuus ja positiivisuus sekä reipas asenne työtä kohtaan ovat toivelistallamme. Työ on pääosin asiakaspalvelua ja hyllytystyötä.

Koululaisella voi olla saman ammatin tutustumisjaksoja vain yksi. Viime kesänä ollut harjoittelija voi hakea tänä kesänä uudelleen vain, jos on kyse eri alan ammatista. Esim. viime kesänä kaupassa ollut harjoittelija voi tänä kesänä hakea ja ottaa vastaan harjoittelupaikan ABC:ltä, mutta ei kaupan alan marketista.

Kaksi - neljä viikkoa kestävä kesäharjoitteluohjelman mukainen työsuhde sijoitetaan 1.6.-31.8.2018 väliselle ajalle. Työaika on 6 tuntia päivässä ja työvuorot sijoittuvat arkipäiviin alkaen aikaisintaan klo 8.00 ja päättyen viimeistään klo 18.00.

Täytäthän hakemuksen huolella ja seuraa hakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostia, sillä olemme hakijoihin yhteydessä sähköpostitse.

Tarjoamme kesäharjoittelijoille
- mahdollisuuden tutustua asiakaspalveluammatteihin
- käytännön työkokemusta
- tarvittavan perehdytyksen tehtäviin
- mahdollisuuden kuulua VBOn huipputiimiin
- iloisen ja mukaansa tempaavan työyhteisön

Odotamme kesäharjoitteluun hakijoilta
- innostusta ja uskallusta asiakaspalvelutehtäviin
- iloista ja hymyilevää asiakaspalveluilmettä
- halua oppia uusia asioita ja työelämän pelisääntöjä

Käy täyttämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta 31.3.2018 mennessä ja valitse missä toimipaikoissamme olisit kiinnostunut työskentelemään (max. 10 kpl). Eniten harjoittelupaikkoja on tarjolla isommissa S-marketeissa/Prismassa ja ABCeillä.

Meillä on mahdollisuus huomioida ainoastaan sähköisesti saapuneet hakemukset.

Kunkin toimipaikkamme esimies käsittelee tulleita hakemuksia oman aikatulun mukaan, joten tieto lopullisista valinnoista voi venyä toukokuulle.