(Poistunut julkaisusta)

13 työpaikkaa B2B-myynnin tai -markkinoinnin parissa
Markkinointi-instituutti

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Upea tilaisuus työllistyä myynti- tai markkinointitehtäviin B2B-myynnin rekrykoulutuksen kautta! 13 ICT-alan kasvuyritystä ovat valmiina ja odottavat sinua haastatteluun. Voit työllistyä esim. myyntineuvottelijaksi, myyntipäälliköksi, avainasiakasmyyjäksi tai markkinointipäälliköksi. Edellisen ryhmän osallistujista työllistyivätkin käytännössä kaikki!​

Koulutuksessa syvennyt monipuolisesti tämän päivän myyntityöhön työskennellen samanaikaisesti ICT-toimialan yrityksessä pk-seudulla tai Uudellamaalla. Opit toimimaan asiakkaiden arvostamana asiantuntijana ja ratkaisumyyjänä ja saat käytännön työkaluja arjen haasteiden taklaamiseen. Yritykset ovat kasvu-uralla ja niiden palvelut ovat kysyttyjä ja helppoja omaksua.

Kuka voi hakea mukaan B2B-myynnin rekrykoulutukseen?
Koulutus on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Se sopii myös koulutustaan vastaamattomissa työtehtävissä oleville tai määräaikaisessa työsuhteessa oleville, joiden sopimus on päättymässä. Tavoitteena on solmia työsopimus koulutuksen päätyttyä.

Sinulta ei edellytetä kokemusta ICT-toimialasta tai myyntityöstä. Yritykset arvostavat hakijoissa ennen kaikkea hyvää asennetta ja motivaatiota. Hyvä suomen kielen taito on tärkeä. 

Aikataulu ja toteutus
Koulutus alkaa 21.10.2019. Koulutuksen kokonaiskesto on n. 5 kk ja se koostuu 16 lähiopetuspäivästä, 18 etäopiskelupäivästä sekä 66 päivän mittaisesta työssäoppimisjaksosta. Lähikoulutuspäivät järjestetään Espoossa Markkinointi-instituutin toimitiloissa. Työssäoppimisjakso on Uudenmaan alueella.

Hae heti tai viimeistään 13.10.2019!
Kannattaa toimia nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Täytä hakemus Markkinointi-instituutin verkkosivujen kautta osoitteessa: https://www.markinst.fi/koulutus/b2b-myynnin-rekrykoulutus-ict-toimialalle/

Lisätietoja:
Markkinointi-insituutin verkkosivut: https://www.markinst.fi/koulutus/b2b-myynnin-rekrykoulutus-ict-toimialalle/
Koulutuksen sisältö ja työskentely yhteistyöyrityksessä:
Esko Vuorio, Markkinointi-instituutin yrityskouluttaja, puh. 050 412 1768, esko.a.vuorio@outlook.com
Saana Markkola, Markkinointi-instituutin asiakkuuspäällikkö, puh. 050 590 5603, saana.markkola@markinst.fi

Koulutuksen aikaiset taloudelliset etuudet:
Valtakunnallinen TE-palvelujen koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 (ma-pe klo 9-16.15), sähköposti: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

RekryKoulutus on virallista työvoimakoulutusta ja osallistujalle maksuton. RekryKoulutuksen ajalta sinulle voidaan maksaa työttömyysetuutta (esim. ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi verotonta kulukorvausta.