(Poistunut julkaisusta)

13 laiteläheistä ohjelmoijaa Ouluun!
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Koulutamme 13 laiteläheistä ohjelmistokehittäjää

Code Academy kouluttaa osaamista, jolle on kysyntää!

Kiinnostaako laiteläheinen ohjelmistokehitys? Code Academy -koulutusohjelma on yhdistelmä laadukasta ohjelmointikoulutusta sekä työssäoppimista. Nyt sinulla on mahdollisuus kouluttautua Oulussa alalle, jonka osaajista on työmarkkinoilla kysyntää!

Oulussa on pitkä ja menestyksekäs historia erilaisten innovatiivisten tuotteiden kehittämisessä. Yritykset kehittävät jatkuvasti erilaisia tuotteita markkinoille varsinkin nyt, kun IoT on ajankohtaisempi kuin koskaan. Ohjelmistokehitys on avainasemassa näiden uusien tuotteiden luomisessa, ja nyt haluammekin olla mukana tuottamassa uusia sulautetun ohjelmistokehityksen osaajia markkinoille.

Lokakuun loppupuolella alkava Code Academy on viiden kuukauden mittainen koulutusohjelma, johon sisältyy 20 lähikoulutuspäivää ja noin neljän kuukauden työssäoppimisjakso. Koulutuksessa käsitellään laiteläheisen ohjelmistokehityksen kannalta tärkeimpiä teknologioita.

Koulutuksen lisäksi omaa osaamista pääsee syventämään työssäoppimisen kautta; yhteistyöyrityksessä työskennellään täysipäiväisesti ohjelmistokehityksen tehtävissä.

Code Academy -koulutus toteutetaan Oulussa jo kuudetta kertaa ja tulokset ovat olleet erinomaisia!

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

Code Academy on työvoimakoulutus, jonka tavoitteena on kouluttaa uusia osaajia laiteläheisen ohjelmoinnin ohjelmistokehitystehtäviin. Jos ohjelmistokehitystehtävät kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti hakea koulutukseen. Code Academy soveltuu niin työuransa alussa oleville kuin jo kokeneemmillekin ammattilaisille, jotka haluavat päivittää osaamistaan koulutuksen ja työssäoppimisen kautta.

Koulutusohjelman kannalta tärkeintä on motivaatio ja halu kehittyä alan osaajaksi. Aiempi työkokemus ohjelmistokehityksestä ei kuitenkaan ole välttämätön, mikäli sinulla on tarvittava perusosaaminen harrastuneisuuden tai opintojen kautta.

Voidaksesi hakea mukaan sinulla tulee olla voimassa oleva asiakkuus TE-Palveluissa. Voit olla tällä hetkellä vailla työtä, työttömyysuhan alaisena tai koulutustasi vastaamattomassa työssä. Valintakelpoisuutesi tarkastetaan yhteistyössä TE-Palveluiden kanssa.

Koulutusohjelmaan pääsyn edellytyksenä on yrityspaikan löytyminen.

Koulutus

Koulutuksessa on 20 lähiopetuspäivää ja 10 erikseen yhteistyöyrityksen kanssa sovittavaa etäopiskelupäivää. Tämän lisäksi työskentelet yhteistyöyrityksessäsi 70 päivää. Koulutuksen kokonaiskesto on 100 päivää (5kk).

Koulutussisältö tehdään yrityksien toiveiden mukaisesti niin, että ne palvelevat varmasti työelämässä. Tarkempi sisältö julkaistaan myöhemmin.

Koulutusohjelman päätavoite on työpaikan saaminen ohjelman päätteeksi.

Hae heti mukaan!

Haku on kaksivaiheinen.

  1. Täytä TE-toimiston hakulomake Hakulomakkeen koulutusnumero: 687224.
  2. Tee Sarasen sähköinen osaamisprofiili täältä. Huom. Täytäthän oman osaamisprofiilisi huolella, sillä esittelemme sen avulla osaamistasi yrityksille.

Hakuaika päättyy 15.9.2019. Etsimme sopivia yrityspaikkoja jo haun aikana, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian!

Lisätietoja koulutusohjelmastamme löydät nettisivuiltamme tai kysymällä ohjelman yhteyshenkilöltä Henri Haakanalta, 050 436 5858, henri.haakana@saranen.fi