12 viikon teollisuusautomaatiokoulutus ja työpaikka
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020
Kiinnostavatko automaatio, ongelmanratkaisu ja koneiden parissa työskentely? Haluaisitko työn vauhdilla kehittyvällä alalla? Hae maksuttomaan intensiivikoulutukseen ja aloita ura teollisuusautomaatio-osaajana ensi keväänä ilman aiempaa alan osaamista.
KUVAUS
Joshaaveilet uranvaihdosta, nyt sinullaon ainutlaatuinen mahdollisuusottaa loikka kasvavalle teollisuusautomaatioalalle ilmanaiempaa alan kokemusta:AW Academykouluttaakeväällä 12 viikon intensiivikoulutuksella10 osaajaa, jotkatyöllistyvätvalmistuttuaan teollisuusautomaation pariin Kalmarille Tampereelle tai Rautelle Nastolaan ja ulkomaille.

Huom! Saimme runsaasti hakemuksia Kalmarille, minkä takia haku on auki enää vain Rauten osalta.

Koulutus järjestetään Tampereen seudulla 15.2.-7.5.2021 ja vakituinen työsuhde alkaa saman tien valmistumisen jälkeen.

Koulutus ja työ voisivat sopia sinulle, jos sinua kiinnostaa
* teollisuusautomaatio eli laitteiden ohjelmoiminen toimimaan halutulla tavalla - innostut niin suunnittelusta, toteutuksesta kuin testaamisestakin
* ongelmanratkaisu ja koneiden parissa työskentely - haluat ymmärtää, miten laitteet toimivat ja nautit, kun saat teknisen pähkinän ratkottua tai vian korjattua
* vaihtelevat työpäivät ja reissun päällä oleminen - Rautelle työllistyvät konsultit pääsevät laittamaan kädet kunnolla saveen matkustamalla ulkomaille tekemään mm. koneiden käyttöönottoja. Matkapäiviä voi helposti kertyä yli 200 vuodessa.
* ala, joka kasvaa vauhdilla ja tarjoaa suuren määrän erilaisia urapolkuja teknologiasta kiinnostuneelle tekijätyypille

Me tarjoamme
* 12 viikon maksuttoman intensiivikoulutuksen, jossa opit itse tekemällä
* vakituisen työpaikan Academic Workin kautta Rautella Nastolassa ja ulkomailla (jopa 200 matkustuspäivää vuodessa). Kalmarin osalta haku on sulkeutunut.
* mahdollisuuden aloittaa ura poikkeuksellisen tehokkaasti ilman aiempaa kokemusta
TYÖNKUVA
AW Academyn teollisuusautomaatiokoulutuksesta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet Academic Workin kautta Rautella Lahden Nastolassa ja ulkomaanreissuilla. Kalmarin osalta haku on sulkeutunut.

Rautella työhön kuuluu teollisuusautomaation ohjelmoinnin lisäksi runsaasti työskentelyä tehdasympäristössä koneiden käyttöönottojen ja huoltojen parissa ympäri maailmaa.
HUOM: Työhön Rautella kuuluu pitkiäkin aikoja (viikkoja ja joskus jopa kuukausia) ulkomailla. Arvioithan siis huolellisesti elämäntilannettasi, kun harkitset hakemista.

Voit lukea lisää työtehtävistä AW Academyn sivulla, jonne tämän työpaikkailmoituksen hakulinkki johtaa.

MITÄAWACADEMYSSA OPITAAN?

Koulutukseen hakeminenjatyöllistyminensen jälkeenei edellytäaiempaa taustaa - opit kaiken tarvittavanAWAcademyn12 viikonintensiivikoulutuksen aikana.

Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. 12 viikon aikana käytännön harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia.

Koulutuksen aikana opit muun muassa
* teollisuusautomaation perusteet sekä perehdyt sähkötyöturvallisuuteen ja yleiseen työturvallisuuteen
* ymmärtämään teollisuusautomaatiossa käytettävien järjestelmien toimintaa ja työskentelemään näiden järjestelmien parissa
* tulkitsemaan teollisuudessa käytettäviä suunnitelmia, piirustuksia ja erilaisia sähköautomaatiokaavioita
* työskentely-yrityksestä riippuen ohjelmoimaan teollisuusautomaatiojärjestelmiä
* hallitsemaan projekteja ja ymmärtämään vuorovaikutustaitojen tärkeyden teollisuusautomaatio-osaajan työssä
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* palava kiinnostus teknologiaa, teollisuutta ja teollisuusautomaatiota kohtaan
* luja motivaatio ja halu sitoutua vaativaan intensiivikoulutukseen ja työskentelyyn sen jälkeen
* sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielitaito sekä vähintään 18 vuotta ikää
* kyky oppia nopeasti - se selviää tekemällä testit, joilla hakuprosessi alkaa!
* Rauten tehtävässä vaatimuksena on B-ajokortti


Muuta tietoa

KOULUTUSOHJELMAN TIEDOT

Mitä?
* Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma ja kokoaikainen, vakituinen työpaikkaAcademicWorkinkonsulttina Rautella sen jälkeen. Kalmarin osalta haku on sulkeutunut.

Milloin?
* Hakuaika koulutusohjelmaan12.10.-6.12.2020. HUOM: Hakemuksia käydään läpi jatkuvastisaapumisjärjestyksessäja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!
* Startti-ilta18.1.2021, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinenesiopiskelu ennen koulutuksen alkua
* Kokoaikaisen koulutuksen aloitus 15.2.2021
* Valmistuminen7.5.2021
* Ensimmäinen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisentyösopimuksen alku10.5.2021

Missä?
* Koulutuksen sijainti: Tampere
* Työskentelyalue: Rautelle menevät konsultit: Nastola sekä vuodessa jopa 200 päivää ulkomailla. Kalmarille menevät konsultit: Tampere (haku Kalmarin osalta sulkeutunut)

Mikäli sinulla herääkysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: academy@academicwork.fiHUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
AW Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytetyn oppimisen koulu, joka tarjoaa kunnianhimoisille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen.
AW Academy onAcademicWorkinsisaryritys, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä jo yli 1700.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392698
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Eri Paikkakunnat