(Poistunut julkaisusta)

12 viikon rakennusautomaatiokoulutus ja vakituinen työpaikka
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020
Kiinnostavatko ongelmanratkaisu, talotekniikka ja automaatio? Haluaisitko työn vauhdilla kehittyvällä alalla? Hae maksuttomaan intensiivikoulutukseen ja aloita ura rakennusautomaatio-osaajana ensi keväänä ilman aiempaa alan osaamista!
KUVAUS
Jos haaveilet uranvaihdosta, nyt sinullaon ainutlaatuinen mahdollisuusottaa loikka kasvavalle rakennusautomaatioalalle ilman aiempaa alan kokemusta:AW Academykouluttaakeväällä 12 viikon intensiivikoulutuksella10 osaajaa, jotka työllistyvät valmistuttuaan rakennusautomaatiojärjestelmien pariin Cerviukselle, Schneider Electricille tai Swecolle.

Suurin osa koulutettavista työllistyy pääkaupunkiseudulle, mutta Cerviuksella voi työllistyä myös Tampereelle tai Turkuun. Koulutus järjestetään Espoossa.

Koulutus ja työ voisivat kiinnostaa sinua, jos
* nautit ongelmanratkaisusta - haluat ymmärtää, miten teknologia ympärilläsi toimii ja nautit, kun saat teknisen pähkinän ratkottua tai vian korjattua
* sinua kiinnostaa ala, joka kasvaa vauhdilla ja tarjoaa suuren määrän erilaisia urapolkuja teknologiasta ja rakennuksista kiinnostuneelle tekijätyypille
* haluat työn, jossa pääset asiakasyrityksestä riippuen joko läppäri kainalossa kentälle tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa tai vaihtoehtoisesti keskittymään automaatioratkaisujen suunnittelemiseen tai projektinjohtoon toimistolta käsin

Me tarjoamme
* 12 viikon maksuttoman intensiivikoulutuksen, jossa opit itse tekemällä
* vakituisen työpaikan Academic Workin kautta Cerviuksella, Schneider Electricillä tai Swecolla
* mahdollisuuden aloittaa ura poikkeuksellisen tehokkaasti ilman aiempaa kokemusta
TYÖNKUVA
AW Academyn rakennusautomaatiokoulutuksesta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet konsulttina Academic Workin asiakasyrityksessä Cerviuksella, Schneider Electricillä tai Swecolla. Pääset kertomaan toivomuksesi asiakasyrityksestä motivaatiokirjeessäsi.

Työtehtävät vaihtelevat jonkin verran asiakasyrityksestä riippuen. Cerviuksella toimistolla tehtävä järjestelmien ohjelmointi ja projektinhoidolliset tehtävät yhdistyvät kentällä tapahtuviin käyttöönottoihin ja muihin tehtäviin. Schneider Electricillä rooli voi olla joko enemmän kentällä huoltojen parissa tapahtuvaa työtä tai enemmän toimistolta käsin tapahtuvaa projektityötä. Swecolla taas pääsee suunnittelutehtäviin.

Voit lukea lisää työtehtävistä ja yrityksistä AW Academyn sivulla, jonne myös tämän työpaikkailmoituksen hakulinkki johtaa.

MITÄ AW ACADEMYSSA OPITAAN?

Koulutukseen hakeminen ja työllistyminen sen jälkeen ei edellytä aiempaa taustaa - opit kaiken tarvittavan AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutuksen aikana.

Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. 12 viikon aikana käytännön harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia.

Koulutuksen aikana opit muun muassa
* sähkötekniikan ja automaation perusteet ja perehdyt sähkö- ja yleiseen työturvallisuuteen
* ymmärtämään rakennuksissa olevien järjestelmien prosessien toiminnasta ja työskentelemään näiden automaation parissa
* hahmottamaan suunnitelmia prosesseina: opit tulkitsemaan mm. sähkökaavioita ja lukemaan piirikaavioita
* työskentely-yrityksestä riippuen ohjelmoimaan rakennusautomaatiojärjestelmiä (Cervius & Schneider Electric) tai käyttämään suunnitteluohjelmia (Sweco)
* hallitsemaan projekteja ja ymmärtämään asiakaspalvelun ja -viestinnän tärkeyden rakennusautomaatio-osaajan työssä
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* palava kiinnostus teknologiaa, rakennusalaa ja rakennusautomaatiota kohtaan
* luja motivaatio ja halu sitoutua vaativaan 12 viikon intensiiviseen koulutukseen ja työskentelyyn sen jälkeen
* sujuva suomen ja hyvä englannin kielitaito sekä vähintään 18 vuotta ikää
* kyky oppia nopeasti - se selviää tekemällä testit, joilla hakuprosessi alkaa!
* Cerviuksen ja Schneiderin tehtävissä vaatimuksena on ajokortti, Cerviuksella oma auto on toivottava


HUOM! Osaan asiakkaiden projekteista vaaditaan hyväksytty turvallisuusselvitys.

Muuta tietoa

KOULUTUSOHJELMAN TIEDOT

Mitä?
* Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka Academic Workin konsulttina Cerviuksella, Schneider Electricillä tai Swecolla sen jälkeen

Milloin?
* Hakuaika koulutusohjelmaan 7.9.-18.10.2020. HUOM: Hakemuksia käydään läpi jatkuvasti saapumisjärjestyksessä ja valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä!
* Startti-ilta 30.11., jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua
* Kokoaikaisen koulutuksen aloitus 11.01.2021
* Valmistuminen 01.04.2021
* Ensimmäinen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen alku 06.04.2021

Missä?
* Koulutuksen sijainti: Keilaranta 4, 02150 Espoo
* Työskentelyalue: suurin osa konsulteista työllistyy pääkaupunkiseudulle, mutta Cerviuksella on mahdollisuus ottaa muutamia konsultteja myös Tampereelle ja Turkuun, mikäli sopivia hakijoita löytyy.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: academy@academicwork.fi HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
AW Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytetyn oppimisen koulu, joka tarjoaa kunnianhimoisille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen.

AW Academy on Academic Workin sisaryritys, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä jo yli 1700.