(Poistunut julkaisusta)

12 viikon koodikoulutus ja varma työpaikka IT-alalla
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019
Kiinnostaako IT-ala? Etsitkö koodikoulutusta, jonka avulla saisit varmasti ja nopeasti jalan IT-alan oven väliin? Hae Academyn 12 viikon koodikoulutukseen ja varmista paikkasi työelämän eturivissä!
KUVAUS
Kutitteleeko ajatus alanvaihdosta ja koodikoulutuksesta takaraivossa, mutta et pysty käyttämään vuosia uuden ammatin opiskeluun? Jatka lukemista!

Jo 220 konsulttia uudelle uralle saattanut Academy järjestää keväällä kaksi 12 viikon koodikoulutusta tulevaisuuden IT-osaajille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka IT-konsulttina Academic Workin asiakasyrityksessä pääkaupunkiseudulla.

Academyyn hakeaksesi sinulla ei tarvitse olla tiettyä taustaa, ainoastaan testatusti hyvä oppimiskyky ja kivenkova motivaatio heittäytyä täysillä mukaan haastavaan koulutukseen ja aloittaa uusi ura IT-alalla.
TYÖNKUVA
Academyssa rakennat laajat ja vankat perustukset tulevalle urallesi IT-alalla. Kevään koulutusohjelmien pääkielinä ovat suositut JavaScript- ja Java-ohjelmointikielet, mutta opit myös laajasti muita teknologioita ja IT-alalla vaadittavia taitoja.

Valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet junior-IT-konsulttina Academic Workin asiakasyrityksessä. Käytännössä tulet siis elämään asiakasyrityksen arkea - Academic Work toimii tukena ja turvana taustalla.

Konsulttimme aiemmista koodauskoulutusohjelmista ovat Academyn jälkeen aloittaneet mm. junior-tason ohjelmistokehittäjinä, testaajina ja teknisinä projektijohtajina. Tulevaisuudessa urasi muotoutuu pitkälti oman aktiivisuutesi, tekemiesi projektien sekä sen mukaan, mitä opiskelet lisää koulutuksen jälkeen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Koodaamisen oppiminen ei vaadi tiettyä taustaa, vaan hyvät hoksottimet ja aidon halun tehdä kovasti töitä oppimisen eteen. Siksi hakuprosessimme alkaa persoonallisuustesteillä sekä loogista päättelykykyä mittaavilla testeillä, minkä jälkeen rekrytoijamme keskittyvät ennen kaikkea motivaatioosi ja potentiaaliisi.

Oletko...
* palavasti motivoitunut aloittamaan uuden uran IT-alalla
* valmis tekemään kovasti töitä haastavan koulutuksen aikana
* 18-vuotias ja sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito
* joustava ja kärsivällinen: uusien taitojen opetteleminen ja uuden uran aloittaminen vaatii oikeanlaisen asenteen

KOULUTUSOHJELMAN TIEDOT

Mitä?


* Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka AcademicWorkinIT-konsulttina sen jälkeen


Milloin?


* Hakuaika koulutusohjelmaan23.9.-3.11.2019(huomioithan, että valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä)
* Startti-ilta16.12.2019klo 17, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinenesiopiskelu ennen koulutuksen alkua
* Kokoaikaisen koulutuksen aloitus 13.1.2020
* Valmistuminen3.4.2020.
* Ensimmäisen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisentyösopimuksen alku6.4.2020


Missä?


* Koulutuksen sijainti: Keilaranta4, 02150 Espoo
* Työskentelyalue: Pääkaupunkiseutu


Mikäli sinulla herääkysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: [academy@academicwork.fi](mailto: academy@academicwork.fi)HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
ACADEMY

Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytetyn oppimisen koulu, joka tarjoaa kunnianhimoisille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen.

Academy on Academic Workin sisaryritys, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä jo yli 1100.