12 verkkokaupan digimarkkinoinnin asiantuntijaa
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Kiinnostaako sinua monipuolinen työura verkkokaupan markkinoinnin parissa? Haluatko päästä kehittämään suomalaisen verkkokaupan menestystarinaa?

Googlen ja Verkkoteollisuuden kanssa yhteistyössä toteutettava eCommercePro RekryKoulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi verkkokaupan parissa ja ottaa seuraavan askeleen urallasi. Etsimme motivoituneita ja kehittymishaluisia henkilöitä, jotka haluavat tulevaisuudessa työskennellä verkkokaupan parissa.

Voit olla joko vastavalmistunut tulevaisuuden kyky tai jo pidempään työskennellyt ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen – paikkoja löytyy sekä uraansa aloitteleville junioreille että jo kokeneemmille osaajille. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi. Sen lisäksi soveltuvan taustan tehtäviin tarjoaa mm. kaupallinen tai tekninen (korkeakoulu)tutkinto, kuten tradenomi, IT-tradenomi, KTM, insinööri, tietojenkäsittelyn FM tai DI, ja kiinnostus digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta.

eCommercePro Rekrykoulutus on suunniteltu sinulle, joka olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua.

Rekrytoivat yritykset

Uusia osaajia hakevat verkkokaupan parissa työskentelevät yritykset, joiden tavoitteena on rekrytoida sinut työsuhteeseen ohjelman päätteeksi. Mukana rekrytoimassa ovat mm. Avaus Marketing Innovations, Tulos, Studiovarustamo, Vertaa.fi sekä useat muut verkkokauppojen parissa työskentelevät yritykset.

Tavoitteemme on löytää sinun taustaasi, osaamiseesi ja mielenkiintoosi sopivin työnantajayritys ja työtehtävä rekrytoivien yritysten joukosta. Kun uusi tuleva työnantajasi on löytynyt, solmimme yrityksen ja sinun kanssasi ensin koulutussopimuksen ohjelman ajaksi. Tavoitteena on työsopimus ohjelman päätyttyä.

Toimiva konsepti

eCommercePro in collaboration with Google RekryKoulutuksessa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ammatillista kehittymistäsi tukeva asiantuntijakoulutus. 6 kuukautta (3.4.-27.9.2018) kestävän ohjelman aikana työskentelet yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä ja projekteissa. Lisäksi saat reilun 20 päivän verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijakoulutuksen, joka mahdollistaa kehittymisesi alalle.

Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Saranen Consultingin, Verkkoteollisuuden, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa.

Tutustu tarkemmin ohjelmaan: http://www.saranen.fi/ecommercepro/

Hae heti!

Hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian, sillä haastattelu- ja valintaprosessit käynnistetään jo hakuaikana. Mitä aiemmin tiedämme sinusta, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on löytää juuri sinulle sopiva yhteistyöyritys. Haku päättyy 7.3.2018.

  1. Jätä TE-palveluiden hakemus osoitteessa www.koulutukset.te-palvelut.fi (koulutusnumero 678008). Esivalinta koulutukseen tehdään hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti ja kerro motivaatiostasi ja osaamisestasi.
  2. Pyydämme myös täyttämään oman osaamisprofiilisi / CV:si Saranen Consultingille. Osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan, joten täytäthän sen huolella. Pidämme sinut tietoisena hakuprosessin etenemisestä.

Voidaksesi aloittaa rekrytoivassa koulutusohjelmassa, sinun tulee olla työtön työnhakija, työttömyysuhan alaisena, koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä tai juuri valmistumassa opinnoistasi. Koulutusjakson ajalta sinulle maksetaan sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi verotonta kulukorvausta. Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja kumppaniyrityksesi kanssa 6 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen – ohjelman ensisijaisena tavoitteena on työllistyminen kumppaniyritykseen koulutusjakson päätteeksi.

Kerromme mielellämme lisää:

Pääkaupunkiseutu: Kiira Nuutinen, Project Manager, Saranen Consulting, 050 372 0524

Pirkanmaa: Jaakko Kilpeläinen, Project Manager, Saranen Consulting, 050 367 2413

verkkokauppa, markkinointi, digimarkkinointi, työpaikka, SEM, SEO

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1105110
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa