(Poistunut julkaisusta)

12 tulevaisuuden SAP-asiantuntijaa
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Oletko kiinnostunut monien mahdollisuuksien työurasta SAP-asiantuntijana?  Haluatko kehittyä erikoisosaajaksi, jonka ammattitaidolle riittää kysyntää nyt ja jatkossa?

SAP on markkinoiden johtava liiketoimintaohjelmistojen toimittaja ja maailmanlaajuisesti SAP-ohjelmistoja käyttää jo yli 400 000 yritystä 180 eri maassa. Koulutetuille, sertifioiduille ja käytännön työkokemusta keränneille SAP-osaajille on syntynyt valtava kysyntä, sillä SAPia hyödyntää valtaosa suurimmista yrityksistä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Osaajille on iso tarve sekä SAPia hyödyntävissä, että SAP-konsultointia tarjoavissa yrityksissä. Bynfo, BPS Consulting, CastorIT, Qalmari, Pasafin, Sofigate, TMO Consulting sekä useat muut yritykset Uudellamaalla etsivät nyt tulevaisuuden SAP-ammattilaisia SAP Professional koulutusohjelman kautta.  

Uniikki koulutus ja tuplasertifiointi

SAP Professional on koulutusohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa ja rekrytoida 12 uutta ammattilaista SAP-asiantuntijan tehtäviin. Koulutus järjestetään Espoossa ja suurin osa yhteistyöyrityksistä toimii Uudenmaan alueella.

SAP Professionalin kautta tarjolla on esimerkiksi seuraavia rooleja:

  • SAP-juniorkonsultti
  • tekninen asiantuntija
  • projektipäällikkö
  • SAP-pääkäyttäjä

Näiden ohella SAP-osaajia tarvitaan myös muun muassa analytiikan, liiketoimintatiedon (BI), taloushallinnon, HR:n sekä logistiikan asiantuntijatehtävissä suurissa yrityksissä.  Yritysten tavoitteena on rekrytoida asiantuntijat koulutusohjelman päätteeksi.

Pääset heti mukaan yrityksen käytännön työtehtäviin. Töidesi ohessa osallistut kattavaan ja räätälöitävään SAP-koulutukseen, jonka tarjoama oppi on Suomessa ainutlaatuista. Koulutus sisältää 16 lähiopetuspäivää, laajan SAP Learning Hub–verkkokoulutuksen sekä mahdollisuuden suorittaa kansainvälisestikin arvostetut SAP- ja ITIL-sertifikaatit.

Motivaatio ja asenne tärkeää

Haussa on motivoituneita ja kehittymishaluisia henkilöitä, jotka haluavat erikoistua jollekin SAPin eri osa-alueista. Rekrytoivat yritykset etsivät sekä vastavalmistuneita kaupallisen tai teknisen koulutuksen hankkineita henkilöitä, että jo kokeneempia osaajia, jotka haluavat suunnata uransa vahvemmin SAPin pariin.  Taustasi voi olla vaikkapa ohjelmoinnista, analytiikasta, logistiikasta tai talous- tai henkilöstöhallinnosta. Aiempi SAP-kokemus ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan hyödyksi. Rekrytoivat yritykset odottavat ennen kaikkea oppimiskykyä ja -halukkuutta sekä proaktiivista otetta työntekoon ja tiimityöskentelytaitoja. Tulevissa töissäsi menestyminen vaatii lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Hae heti!

Hakemus kannattaa jättää heti, sillä esivalinnat ovat jo käynnissä!
Ensimmäinen hakujakso päättyy 23.9.2018.

Koulutukseen hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

1. Täytä työhallinnon hakemus ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella, osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 681201) tai TE-toimistosta saatavalla lomakkeella.

2. Tämän jälkeen täytä vielä tietosi Sarasen järjestelmään.
Rekrytoivat yritykset valitsevat haastateltavansa Saranen Consultingin hakulomakkeen perusteella.

Lisätietoja saat ohjelman yhteyshenkilöltä Mira Tapiolalta. Miran tavoitat parhaiten puhelimitse keskiviikkoisin klo 13:00-15:00 ja perjantaisin 14:30-15:30 (puh. 045 171 6787) tai sähköpostitse mira.tapiola@saranen.fi.

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelman järjestävät tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, SAP Finland, Saranen Consulting ja rekrytoivat yritykset. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. Koulutusohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Ohjelman hakijoiden esivalinnoista vastaa Saranen Consulting.

SAP, HR, taloushallinto, logistiikka, analytiikka, BI, sovelluskonsultti, sovellusasiantuntija, ohjelmistokehitys, sovelluskehitys, konsultointi