(Poistunut julkaisusta)

12 tulevaa ohjelmistokehityksen osaajaa
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Kiinnostaako sinua koodaus, softakehitys tai -testaus? Etsitkö väylää suunnata mielenkiintoisiin kasvualan töihin? Etsimme motivoituneita tekijöitä useisiin erilaisiin ohjelmistokehityksen ja IT-alan rooleihin – oletko etsimämme osaaja?

Varsinais-Suomen alueen yritykset etsivät kauttamme useita tulevaisuuden osaajia, jotka haluavat toimia ohjelmisto- ja IT-tehtävien kehityksen selkärankana. Mikäli olet motivoitunut tekijä ja sytyt ongelmanratkaisusta, tämä on sinun mahdollisuutesi aloittaa ura uusien työtehtävien parissa. Ohjelmistoalan kehitys on yksi suurimmista liiketoiminnan vauhdittajista ja IT-alan tekijöistä on nyt entistä suurempi kysyntä – hae mukaan pian ja koodaa urasi seuraava kappale!

Löydä uusi työ ja vie osaamisesi samalla uudelle tasolle

Code Academy -rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa uudet ohjelmistoalan työtehtävät, sekä viemään osaamisesi uudelle tasolle huippukoulutuksen siivittämänä. Varsinais-Suomen alueen yhteistyöyrityksemme etsivät uusia osaajia monenlaisiin, ja eritasoisiin, ohjelmistoalan teknisempiin asiantuntijatehtäviin, kuin myös asiakasrajapinnan rooleihin.  Mukana rekrytoimassa ovat mm. Mediconsult, Hepoteq, Logisystems, CYF Digital Services ja doop.

Ohjelman kautta uusi työtehtäväsi voi olla esimerkiksi: 

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • Järjestelmä- tai sovellusasiantuntija
 • Front-end -kehittäjä
 • IT-tukihenkilö
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer

Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai alalle vastavalmistunut tekijä – meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on halusi kasvaa ohjelmistoalan asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija. 

Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä: 

 • Olet analyyttinen tekijä, ja ongelmanratkaisu on sinulle toinen luontosi
 • Sinulla on aiempaa osaamista ja ymmärrystä esim. ohjelmistokehityksestä, -testauksesta, IT-alalta tai järjestelmistä esimerkiksi työkokemuksen, opiskelujen tai muiden projektiesi kautta
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista
 • Haluat käyttää luovuutta tai graafista osaamistasi ja olet kiinnostunut esim. UI/UX ja Web-kehityksestä
 • Erilaiset ohjelmistokielet, tietokannat ja teknologiat kuten HTML5, CSS3, JavaScript, React, Restful, C# &.NET, Java, TypeScript, Azure, AWS, Android-mobiiliohjelmointi, DevOps herättävät sinussa innostusta ja saatat tuntea joitain näistä jo tarkemminkin
 • Sytyt koodauksesta ja sinua kiinnostaa teknisemmät kehitystehtävät TAI
 • Haluat hyödyntää osaamistasi asiakasrajapinnassa ja syventyä monipuolisiin IT-projekteihin
 • Sinulla on soveltuva koulutustausta esim. IT-alan tutkinto korkeakoulusta (tietojenkäsittely, DI, insinööri) IT-tradenomi, insinööri, datanomi, opintotason koulutus IT-alalta

Koulutusohjelma on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhanalaisille työnhakijoille, joilla on työnhaku voimassa. Rekrytoiva koulutusohjelma antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden löytää tulevaisuuden työpaikkasi!
Jäikö joku vielä askarruttamaan? Osallistu tästä infowebinaariimme tiistaina 10.11. klo 14! Voit lukea lisää ohjelmasta myös nettisivuiltamme!

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

Code Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ohjelmistoalan asiantuntijakoulutus ainutlaatuisella tavalla. Ohjelma antaa sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa uraasi sekä löytää seuraavan työpaikkasi. 

 • Koulutuksesta eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk ohjelman päätteeksi. 
 • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 20-25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi uudessa työroolissasi. Koulutus järjestetään kätevästi etäkoulutuksena ja on osallistujille maksuton. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle. 
 • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. Ohjelmistoalan osaaminen on entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on kasvava tarve. Yritykset etsivät ohjelman kautta tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin teknisiin, sekä liiketoimintalähtöisiin kehitystehtäviin.

Hae mukaan pian!

Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

 • Täytä TE-toimiston hakulomake.

Löydät Code Academy –rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 695440.
Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

 • Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

TE-palveluiden hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti – esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

Hae mukaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.11. mennessä!
 

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät Sarasen nettisivuilta.

Voit halutessasi kysyä lisää:

Samuel Leivo, p. 050 414 3304 tai samuel.leivo@saranen.fi  
Laura Ström, p. 040 529 2826 tai laura.strom@saranen.fi 

Avainsanat: ohjelmistokehitys, web-ohjelmointi, IT, Front End, Back End