(Poistunut julkaisusta)

12 tulevaa ohjelmistokehittäjää – hae heti
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Kiinnostaako työ, jonka tekijöistä on valtava pula nyt ja tulevaisuudessa? Innostaako softakehitys ja koodaaminen? Hae Pirkanmaan Code Academyyn viimeistään 14.8. ja varmista itsellesi hyvä työpaikka!

Code Academy on rekrytoiva koulutusohjelma, jossa pääset heti töihin ja saat samalla korkeatasoisen asiantuntijakoulutuksen.

Tämän täsmäohjelman kautta useat Pirkanmaan kiinnostavimmat yritykset rekrytoivat uusia asiantuntijoita. Nyt työntekijöitä hakevat mm. Eatech, Silverbucket, Futuriot, ja monet muut IT-alan yritykset.

Tulet työskentelemään ohjelmistokehittämisen ja koodaamisen monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. Työnimikkeesi voi olla esimerkiksi

  • Ohjelmistokehittäjä
  • Software Engineer
  • Front End -kehittäjä
  • Web Developer
  • UI-kehittäjä

Töitä konkareille ja aloittelijoille

Ohjelma kestää 6 kk ja sen ajan työskentelet koulutussopimuksella alan yrityksessä. Samalla osallistut n. 25 päivän laadukkaaseen koulutukseen, jota vetävät Suomen parhaat asiantuntijat. 

Koulutusaiheita ovat keskeisimmät web-teknologiat HTML5, CSS3, JavaScript, Angular ja monet muut. Lisäksi koulutuksissa käsitellään tietokantoja ja Devopsia. Töissä pääset heti soveltamaan oppimaasi.

Aiempi työkokemus ohjelmistokehityksestä ei ole välttämätön, jos sinulla on tarvittava perusosaaminen harrastuneisuuden tai opintojen kautta. Töihin ja koulutukseen haetaan sekä vastavalmistuneita että jo pidemmän uran tehneitä.

Lue lisää Code Academyn sisällöstä ja työllistymisestä >>

HAE NYT ja varmista työllisyys loppuelämäksi

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena, tai työsuhteesi on päättymässä. Koulutus järjestetään suomeksi. 6 kk kestävän koulutusohjelman ajaksi kanssasi solmitaan koulutussopimus. Ohjelma järjestetään 4.9.2018 – 4.3.2019 välisenä aikana, ja tavoitteena on työsopimus ohjelman päätteeksi.

Valituksi tuleminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku koulutusnumerolla 679924. Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-palveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702.
  2. Tämän lisäksi hae ohjelmaan myös täyttämällä sähköinen hakulomake järjestelmässämme tämän linkin kautta. Tämä lomake toimii käyntikorttinasi yritysten suuntaan, joten annathan motivaatiosi näkyä!

Code Academy -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.