(Poistunut julkaisusta)

12 tulevaa data-analytiikan osaajaa – hae heti
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Data-analytiikan osaajien tarve ylittää jatkuvasti pätevien tekijöiden tarpeen niin valtakunnallisesti kuin Pirkanmaallakin ja yritykset kärsivät osaajapulasta. Nyt haussa olevan AnalyticsPro-ohjelman kautta pääset oppimaan alan osaajaksi ja mukaan jatkuvasti kasvavalle alalle.

AnalyticsPro-ohjelman kautta etsitään 12 uutta analytiikkaosaajaa monipuolisiin informaationhallinnan ja tietojohtamisen työtehtäviin Tampereen alueen yrityksiin. Sijoitut ohjelmassa yhteen yhteistyöyrityksistä ja pääset heti mukaan monipuolisiin ja haasteellisiin käytännön projekteihin. Töiden ohessa saat kattavan tämän aihealueen asiantuntijoiden pitämän koulutuksen. Koulutusohjelman tavoitteena on työllistyä ohjelman jälkeen vakituiseen työsuhteeseen.

AnalyticsPro-ohjelman aikana ja sen jälkeen voit työskennellä osaamistaustastasi riippuen esimerkiksi Data-analyytikkona, Data Scientistina, konsulttina tai web-analyytikkona. Tehtävät tarjoavat mahdollisuuden päästä kiinni analytiikan tehtäviin ensimmäistä kertaa tai hypätä jo seuraavalle tasolle alan asiantuntijaroolissa.

Ohjelma kestää 6 kuukautta sisältäen yritystyöskentelyn lisäksi noin 25 koulutuspäivää sekä itsenäisiä harjoitustehtäviä. Ohjelmaan sisältyy viikon lomajakso.

Lue koulutussisällöistä ohjelman nettisivuilta >>

Kuka voi hakea mukaan?

Motivaatio ja halu kehittyä analytiikan osaajaksi ovat AnalyticsPro-rekrytoivan koulutusohjelman keskeisimmät hakukriteerit. Lisäksi sinulta toivotaan soveltuvaa taustaa koulutuksen ja/tai työkokemuksen myötä. Koulutustaustaltasi voit olla ylemmän tai alemman korkeakoulututkinnon suorittanut (esim. tilastotieteistä, tietotekniikasta, luonnontieteistä, ohjelmistotekniikasta tai kaupalliselta puolelta).

Uusia osaajia hakevien yritysten rekrytointitarpeet ja valintakriteerit vaihtelevat yrityksittäin, mutta kaikissa tehtävissä arvostetaan analyyttistä ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä kehittymishaluista asennetta. Toisissa rooleissa arvostetaan erityisesti kykyä toimia asiakasrajapinnassa ja kaupallista ymmärrystä, kun taas toisissa rooleissa tekninen osaaminen korostuu enemmän. Koulutusjaksot vaativat suomen kielen osaamista, ja lisäksi englannin kielen taito katsotaan eduksi.

HAE NYT ja varmista paikkasi tulevaisuuden huippuammattilaisten joukossa

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena, tai työsuhteesi on päättymässä. Koulutus järjestetään suomeksi. Kuusi kuukautta kestävän koulutusohjelman ajaksi kanssasi solmitaan koulutussopimus. Ohjelma järjestetään 16.11.2018– 21.5.2019 välisenä aikana, ja tavoitteena on työsopimus ohjelman päätteeksi.

Valituksi tuleminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku koulutusnumerolla 681640. Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-palveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702.
  2. Tämän lisäksi hae ohjelmaan myös täyttämällä sähköinen hakulomake järjestelmässämme tämän linkin kautta. Tämä lomake toimii käyntikorttinasi yritysten suuntaan, joten annathan motivaatiosi näkyä!

AnalyticsPro -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

IT, tietohallinto, tietokanta, analytiikka, tietojärjestelmä, data, datahallinta