(Poistunut julkaisusta)

12 talous- ja palkkahallinnon uutta osaajaa
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

Näetkö itsesi tulevaisuudessa konsultoivassa ja vuorovaikutteisessa digitaalisen taloushallinnon asiantuntijatehtävässä? Haluatko olla kehittämässä yritysten liiketoimintaprosesseja sähköisten työkalujen kautta? 

Taloushallinto digitalisoituu vauhdilla, ja alalle tarvitaan jatkuvasti uusia ennakkoluulottomia tekijöitä. Prosessit virtaviivaistuvat uusien teknologioiden myötä ja taloushallinnon merkitys osana menestyvää liiketoimintaa kasvaa entisestään. Digitaalisen taloushallinnon osaajia tarvitaan nyt moderneihin laskentatoimen sekä palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtäviin.

Koulutusohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen asiantuntijakoulutuksessa sekä urakehitykseen esim. seuraavissa tehtävissä:

  • Asiakaslähtöinen kirjanpitäjä
  • Palkanlaskija
  • Talousassistentti
  • Toimistoassistentti
  • Controlleri
  • Myyntiassistentti 
  • Taloushallinnon sovelluskonsultti

Oletko etsimämme henkilö?

Yrityksille tärkeintä on asenteesi ja motivaatiosi kehittyä. Voit olla vastavalmistunut ja innokas näyttämään osaamisesi työelämässä, tai sinulla voi olla jo aiempaa työkokemusta joko talous- ja palkkahallinnosta tai esimerkiksi IT-, pankki- tai vakuutusmaailmasta. Sinulla voi olla soveltuva kaupallisen, teknisen tai IT-alan koulutus (esim. merkonomi, tradenomi, KTM, DI). Kaikissa tehtävissä edellytetään suomen kielen taitoa sekä yleisten toimistosovellusten tuntemusta. Jos sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot sekä intoa ja draivia päästä eteenpäin urallasi, voit olla juuri oikea henkilö! 

Yli 300 osaajaa rekrytoitu DigiTalous Akatemian kautta – oletko sinä seuraava?

Tämän rekrytoivan koulutusohjelman avulla yritykset kasvattavat ja rekrytoivat uusia työntekijöitä talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon työtehtäviin. 

Rekrytoivassa koulutusohjelmassa sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään koulutussopimus, jonka tavoitteena on työsopimus ohjelman jälkeen. Autamme sinua sopivan yrityksen ja mielenkiintoisen työtehtävän löytämisessä. Pääset heti mukaan rekrytoivan yrityksen käytännön projekteihin ja työtehtäviesi ohessa osallistut alan huippuasiantuntijoiden pitämään asiantuntijakoulutukseen. Ohjelma käynnistyy 15.10.2018 ja kestää viisi kuukautta sisältäen yritystyöskentelyn sekä noin 20 koulutuspäivää.

Ohjelmaan sisältyy ajankohtainen ja korkeatasoinen asiantuntijakoulutus. Tämä koulutus yhdistettynä käytännön tekemiseen luo vahvan pohjan koko tulevalle työurallesi. Koulutus tarjoaa kattavan tietopaketin sähköistyvän talous- ja palkkahallinnon maailmaan, ja aihealueita ovat mm. kirjanpito, palkanlaskenta, työlainsäädäntö, verotus, ennustaminen sekä raportointi. 

Kiinnostuitko? Hae heti! 

Hakeaksesi ohjelmaan sinun tulee sekä 1) jättää hakemuksesi TE-toimistolle että 2) tämän jälkeen täyttää osaamisprofiilisi Saranen Consultingille. Nämä molemmat vaiheet tulee olla tehtynä, jotta voimme edistää valintaprosessia kohdallasi. Haastattelu- ja valintaprosessit käynnistetään jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi 17.9.2018 mennessä.

Näin haet: 

1.Täytä työhallinnon koulutushakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushakutai lähimmässä TE-toimistossasi. Löydät koulutukset koulutusnumerolla 677931. Esivalinta tehdään tämän koulutushakemuksen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti ja anna motivaatiosi näkyä!

2.Täytä sähköinen osaamisprofiili tästä linkistä. Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan. Kerro taustoistasi, ammatillisista tavoitteistasi sekä siitä, millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä DigiTalous Akatemian kautta. 

DigiTalous Akatemia on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Ohjelman toteutuksesta vastaavat tiiviissä yhteistyössä rekrytoivat yritykset, Saranen Consulting ja työhallinto. Voit hakea mukaan, jos olet vastavalmistunut talous- ja palkkahallinnon tai muun soveltuvan kaupallisen/teknisen alan koulutuksesta tai sinulla on soveltuvaa työkokemusta ja olet parhaillaan työttömänä tai työttömyysuhan alla. Myös TE-toimiston asiakkuutesi tulee olla voimassa. 

Lisätietoja

Lisätietoja ohjelmasta löydät osoitteesta https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalous-akatemia/digitalousakatemia-turku/. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja ohjelman yhteyshenkilöiltä Vio Varjoselta, 045 1105 205 / vio.varjonen@saranen.fi tai Marika Neiramalta, 050 3909 788 / marika.neirama@saranen.fi.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.