(Poistunut julkaisusta)

10 tuotannon Vuoroesimiestä
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Olemme vahvassa kasvussa, tule kasvamaan kanssamme!

Murata Electronics Oy valmistaa Vantaan Martinlaaksossa piiantureita ja anturikomponentteja erilaisiin autoteollisuuden ja terveysteknologian sovelluksiin. Tavoitteenamme on nostaa merkittävästi tuotantokapasiteettia ja tämän vuoksi lisäämme tuotannon vuoroesimiesten määrää.

Haemme nyt kymmentä uutta tuotannon vuoroesimiestä vastamaan anturien valmistuksen eri prosesseista erilaisissa työvuoroissa (tuotanto toimii 24/7: arjen 2-vuoro, arkiyövuoro, viikonlopun päivä, viikonlopun yö). Meillä vuoroesimiehen tehtävässä vastaat tuotannon tavoitteiden saavuttamisesta, työnohjauksesta, resursoinnista sekä toiminnan ja henkilöstön kehittämisestä omalla tuotantoalueellasi. Tiimisi muodostavat maan parhaat Operaattorit ja työssäsi ohjaat heidän työtänsä lisäksi myös tuotannon tukiryhmien toimintaa vuorosi aikana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

· Kokemusta esimiestyöstä tuotantoympäristössä/teollisuudessa

· Halua ja kykyä ohjata korkean tuotannon laatuvaatimuksen teknologiatuotantoa

· Kyvykkyyttä toimia tuotannon esimiehenä ja ohjata ihmisiä saavuttamaan tavoitteita

· Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Lisäksi arvostamme:

· Asennetta

· Soveltuvaa teknistä koulutusta

· Innostusta huipputeknologiaan ja aktiiviseen kehittämistyöhön

· Lean-menetelmien osaamista

Meille on tärkeää, että pystyt rakentamaan hyvän yhteishengen ja saat itsesi lisäksi myös muut innostumaan, onnistumaan ja kehittämään toimintaamme. Sinulle on luontaista ratkoa haasteita sekä itsenäisesti että yhteistyössä tuotannon ja tukiryhmien kanssa. Tehtävä sopii hyvin sekä esimiesuraansa aloittavalle henkilölle että kokeneemmalle esimiehelle, jolla palava halu kehittyä ja joka aidosti innostuu tehtävästä.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä huipputeknologiaa kehittävässä ja valmistavassa yrityksessä, jonka tavoitteena on kasvaa ja kehittyä. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus työskennellä ja kehittyä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa. Tehtävä tarjoaa hyvän mahdollisuuden oppia laadukkaan tuotannon periaatteita kansainvälisessä elektroniikka-alan vientiyrityksessä kokeneiden kollegoiden seurassa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi, ja palkkatoivomuksesi oheisesta linkistä viimeistään 31.8. mennessä. Merkitse hakemukseesi mistä työvuorosta olet kiinnostunut. Hakijoiden haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Salmi, HR, 040-5742070.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com