(Poistunut julkaisusta)

10 tulevaa ohjelmistokehityksen osaajaa
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Kiinnostaako sinua koodaus, softakehitys tai -testaus? Etsitkö väylää suunnata mielenkiintoisiin kasvualan töihin? Pirkanmaan alueen yritykset etsivät Code Academyn kautta uusia tekijöitä monipuolisiin ohjelmistoalan rooleihin – hae mukaan pian ja koodaa uratarinasi seuraava kappale!

Mikäli olet motivoitunut ja oppimishaluinen ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi, tämä on sinun mahdollisuutesi. Ohjelmistoalan kehitys on yksi suurimmista liiketoiminnan vauhdittajista ja IT-alan tekijöistä on entistä suurempi kysyntä. Nyt, jos joskus, on uusille tekijöille tilausta – lue lisää ja hae mukaan pian!

Löydä uusi työ ja vie osaamisesi samalla uudelle tasolle

Code Academy tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa uudet ohjelmistoalan työtehtävät, sekä kasvattaa samanaikaisesti alan asiantuntijuuttasi koulutusohjelman kautta. Pirkanmaan alueen yhteistyöyrityksemme etsivät uusia osaajia monenlaisiin, ja eritasoisiin, ohjelmistoalan teknisempiin asiantuntijatehtäviin, kuin myös monipuolisiin asiakasrajapinnan rooleihin. Mukana rekrytoimassa ovat mm. Sasken Finland, Geniem, Leanware, Abako, Headpower,  Gelo, Pinja Digital, Tecnotree ja Adarok.

Ohjelman kautta uusi työtehtäväsi voi olla esimerkiksi: 

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • Järjestelmä- tai sovellusasiantuntija
 • Front-end -kehittäjä
 • IT-tukihenkilö
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer

Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai alalle vastavalmistunut tekijä – meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on halusi kasvaa ohjelmistoalan asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija. 

Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä: 

 • Olet analyyttinen tekijä, ja ongelmanratkaisu on sinulle toinen luontosi
 • Sinulla on aiempaa osaamista ja ymmärrystä esim. ohjelmistokehityksestä, -testauksesta, IT-alalta tai järjestelmistä esimerkiksi työkokemuksen, opiskelujen tai muiden projektiesi kautta
 • Erilaiset ohjelmistokielet, tietokannat ja teknologiat kuten HTML5, CSS3, Javascript, React, Node.js, SQL, Azure, AWS, DevOps herättävät sinussa innostusta ja saatat tuntea joitain näistä jo tarkemminkin
 • Sytyt koodauksesta sinua kiinnostaa teknisemmät kehitystehtävät TAI
 • Haluat hyödyntää osaamistasi asiakasrajapinnassa ja syventyä monipuolisiin IT-projekteihin
 • Sinulla on soveltuva koulutustausta esim. IT-alan tutkinto korkeakoulusta (tietojenkäsittely, DI, insinööri) IT-tradenomi, insinööri, datanomi, opintotason koulutus IT-alalta
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

Rekrytoiva koulutusohjelma antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden löytää tulevaisuuden työpaikkasi! Haluatko kuulla ohjelmasta vielä lisää?

 • Osallistu yhdessä TE-palveluiden kanssa järjestettävään hakijainfotilaisuuteen tiistaina 3.11. klo 13. Osallistuminen ei edellytä erillistä ilmoittautumista.
 • Voit osallistua myös toiseen hakijainfotilaisuuteen Facebook-livessä torstaina 29.10. klo 12 tästä linkistä. 
 • Lisäksi pääset lukemaan lisää ohjelmasta nettisivuiltamme.

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. 

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

Code Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ohjelmistoalan asiantuntijakoulutus ainutlaatuisella tavalla. Ohjelma antaa sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa uraasi sekä löytää tulevan työpaikkasi. 

 • Koulutuksesta eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk ohjelman päätteeksi. 
 • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 20-25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi uudessa työroolissasi. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle. 
 • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. Ohjelmistoalan osaaminen on entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on kasvava tarve. Yritykset etsivät ohjelman kautta tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin teknisiin, sekä liiketoimintalähtöisiin kehitystehtäviin.

Hae mukaan mahdollisimman pian tai viimeistään 9.11.2020!

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

 1. Täytä TE-toimiston hakulomake. Löydät Code Academy –rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 695271. Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.
 2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

TE-palveluiden hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti – esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena, lomautettuna tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Lisätietoja ohjelmasta:
Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät Sarasen nettisivuilta.

Voit halutessasi kysyä lisää projektikoordinaattorilta Samuel Leivolta: Samuel Leivo, Saranen Consulting. Samuelin tavoitat p 050 414 3304 tai samuel.leivo@saranen.fi