(Poistunut julkaisusta)

10 tulevaa markkinointiteknologiaosaajaa
Talentgate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

10 tulevaa markkinointiteknologiaosaajaa!

 

Haluatko oppia hyödyntämään uusinta teknologiaa markkinoinnissa ja myynnissä? Sykkiikö sydämesi monikanavaiselle, datalla johdetulle markkinoinnille sekä sisältöjen & automaation hyödyntämiselle liidien hankinnassa? Haetko seuraavaa urasteppiä ja mahdollisuutta työllistyä alalle, jossa kasvu ei lopu kesken?

 

Markkinointiteknologiaosaaja F.E.C. -koulutuksen kautta sinulla on loistava mahdollisuus löytää uusi työ digitalisoituneen markkinoinnin tai asiakkuuksien parista. Kuusi kuukautta kestävän rekrytoivan koulutusohjelman kautta pätevöidyt modernin markkinoinnin tai asiakkuudenhallinnan ammattilaiseksi sekä opit hyödyntämään markkinointiteknologioita asiantuntijakoulutuksen ja käytännön työskentelyn kautta. Ohjelman käytyäsi sinulla on osaamista hyödyntää automaatiota, teknologioita ja dataa markkinoinnissa sekä ymmärrät, miten yritysten myyntiä kasvatetaan digitaalisesti. Ohjelma on väyläsi työllistyä uusiin tehtäviin ja kouluttautua osaajaksi, joiden kysyntä on kova!

 

Työpaikkoja sekä uusille kyvyille että jo kokeneemmille osaajille

Lahden ja Hämeenlinnan alueen yritykset etsivät uusia osaajia. Yrityksien tehtävät vaihtelevat, joten mukaan voi osallistua monenlaisilla taustoilla! Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu henkilö ohjelman päättyessä.

Ohjelman käyneet osallistujat ovat työllistyneet mm. seuraaviin tehtäviin: Markkinointiassistentti, Digital Marketing Specialist, Sisällöntuottaja, Kasvumarkkinoija, Account Manager, Myyntipäällikkö.

 

Asenne ratkaisee

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja toimia markkinointiteknologiaa hyödyntävissä markkinoinnin ja myynnin tehtävissä. Tärkeintä on asenne ja motivaatio. Osaamisesi voit olla saanut joko koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Haettavien tehtävien osaamiskriteerit vaihtelevat rekrytoivien yritysten tehtävien mukaan 

Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua. Ohjelman on suunnattu ensisijaisesti Hämeen alueen työnhakijoille.

 

Hae heti!

Hakeminen tapahtuu seuraavasti:

1. Täytä tietosi Talentgaten järjestelmään täällä.

2. Talentgate ottaa sinuun yhteyttä ja kartoittaa sinulle sopivaa yrityskumppania

3. Mikäli sinulle sopiva yrityspaikka on mahdollinen, saat ohjeet hakemuksen tekemiseen TE-toimistolle, joka tarkastaa soveltuvuutesi koulutuksen osallistujaksi.

 

Haku päättyy 23.11.2020, mutta mukaan kannattaa hakea heti sillä valintaprosessi käynnistyy jo hakuaikana! Yritykset haastattelevat soveltuviksi näkemänsä ehdokkaat ja ohjelma alkaa, kun yritys on valinnut itselleen osaajan, ja hakija hyväksyy kyseisen paikan. Ohjelmassa voit aloittaa 14.12.2020.

Lisätietoja saat nettisivuiltamme osoitteesta https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/markkinointiteknologiaosaaja  tai Hanne Salolta numerosta 050 433 5120

Markkinointiteknologiaosaaja F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Hämeen ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutus.hame@te-toimisto.fi.