(Poistunut julkaisusta)

10 tulevaa markkinointiteknologiaosaajaa!
TalentGate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Haluatko oppia hyödyntämään uusinta teknologiaa markkinoinnissa ja myynnissä? Sykkiikö sydämesi monikanavaiselle, datalla johdetulle markkinoinnille sekä sisältöjen & automaation hyödyntämiselle liidien hankinnassa? Haetko seuraavaa urasteppiä ja mahdollisuutta työllistyä alalle, jossa kasvu ei lopu kesken?

Markkinointiteknologiaosaaja F.E.C. -koulutuksen kautta sinulla on loistava mahdollisuus löytää uusi työ digitalisoituneen markkinoinnin tai asiakkuuksien parista. Kuusi kuukautta kestävän rekrytoivan koulutusohjelman kautta pätevöidyt modernin markkinoinnin tai asiakkuudenhallinnan ammattilaiseksi sekä opit hyödyntämään markkinointiteknologioita asiantuntijakoulutuksen ja käytännön työskentelyn kautta. Ohjelman käytyäsi sinulla on osaamista hyödyntää automaatiota, teknologioita ja dataa markkinoinnissa sekä ymmärrät, miten yritysten myyntiä kasvatetaan digitaalisesti. Ohjelma on väyläsi työllistyä uusiin tehtäviin ja kouluttautua osaajaksi, joiden kysyntä on kova!

Työpaikkoja sekä uusille kyvyille että jo kokeneemmille osaajille

Lahden ja Hämeenlinnan alueen yritykset etsivät uusia osaajia. Yrityksien tehtävät vaihtelevat, joten mukaan voi osallistua monenlaisilla taustoilla! Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu henkilö ohjelman päättyessä.

Uusia osaajia etsivät mm.

  • Palveluna Oy – Kasvumarkkinoija
  • Extron Mecanor Oy – Markkinointikoordinaattori
  • MK Print Oy – Digituottaja painoon ja markkinointiin
  • Udda Finland Oy – Verkkokaupan osaaja
  • Ramtec Oy – Tuotanto-assistentti
  • Mainostoimisto Precis Oy – Cinematographer, junior ja/tai Digital Marketing Specialist, junior

Voit lukea lisää yrityksistä ja mahdollisista tehtävänkuvista nettisivuiltamme osoitteesta https://www.talentgate.fi/markkinointiteknologiaosaajaa/

 

Asenne ratkaisee

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja toimia markkinointiteknologiaa hyödyntävissä markkinoinnin ja myynnin tehtävissä. Tärkeintä on asenne ja motivaatio. Osaamisesi voit olla saanut joko koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Haettavien tehtävien osaamiskriteerit vaihtelevat rekrytoivien yritysten tehtävien mukaan 

Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua. Ohjelman on suunnattu ensisijaisesti Hämeen alueen työnhakijoille.

Hae heti!

Hakeminen tapahtuu seuraavasti:

1. Täytä tietosi TalentGaten järjestelmään 

2. Saat kutsun TalentGaten järjestämään online -infotilaisuuteen, jossa kerrotaan tarkemmin mukana olevista yrityksistä ja prosessista.

3. Kun koulutuksessa aloittamiseen vaadittava yrityspaikka on vahvistunut, saat ohjeet hakemuksen tekemiseen TE-toimistolle, joka tarkastaa soveltuvuutesi koulutuksen osallistujaksi.

 

Haku päättyy 20.4.2020, mutta mukaan kannattaa hakea heti sillä valintaprosessi käynnistyy jo hakuaikana! Yritykset haastattelevat soveltuviksi näkemänsä ehdokkaat ja ohjelma alkaa, kun yritys on valinnut itselleen osaajan, ja hakija hyväksyy kyseisen paikan. Ohjelmassa voit aloittaa 18.5.2020.

Lisätietoja saat TalentGaten nettisivuilta osoitteesta www.talentgate.fi/markkinointiteknologiaosaaja tai Hanne Salolta numerosta 050 433 5120

Markkinointiteknologiaosaaja F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Hämeen ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutus.hame@te-toimisto.fi.