(Poistunut julkaisusta)

10 tulevaa kasvumarkkinointiosaajaa!
Talentgate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

Haluatko oppia kasvattamaan yrityksen myyntiä markkinoinnin keinoin? Sykkiikö sydämesi monikanavaiselle, datalla johdetulle markkinoinnille sekä sisältöjen & automaation hyödyntämiselle myynnin edistämisessä? Haetko seuraavaa urasteppiä ja mahdollisuutta työllistyä alalle, jossa kasvu ei lopu kesken?

Kasvumarkkinointiosaaja F.E.C. -koulutuksen kautta sinulla on loistava mahdollisuus löytää uusi työ digitalisoituneen markkinoinnin parista. Kuusi kuukautta kestävän rekrytoivan koulutusohjelman kautta pätevöidyt modernin markkinoinnin tai asiakkuudenhallinnan ammattilaiseksi sekä opit kasvumarkkinoinnin salat asiantuntijakoulutuksen ja käytännön työskentelyn kautta. Ohjelman käytyäsi sinulla on osaamista hyödyntää automaatiota, teknologioita ja dataa markkinoinnissa sekä ymmärrät, miten yritysten myyntiä kasvatetaan digitaalisesti. Ohjelma on väyläsi työllistyä uusiin tehtäviin ja kouluttautua osaajaksi, joiden kysyntä on kova!

Työpaikkoja sekä uusille kyvyille että jo kokeneemmille osaajille

Lahti - Hämeenlinna - Riihimäki alueen yritykset etsivät uusia osaajia. Yrityksien tehtävät vaihtelevat, joten mukaan voi osallistua monenlaisilla taustoilla! Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu henkilö ohjelman päättyessä.

Uusia osaajia etsivät mm.

 • JELD-WEN (toimipiste Vääksy/etänä), Markkinointiassistentti
 • Palveluna (toimipiste Lahti/etänä), Kasvumarkkinoija
 • Terästeollisuuden yritys (Lahti), Markkinointiassistentti
 • Teknisen alan yritys (Lahti), Markkinointikoordinaattori
 • Vaatetusalan yritys (Lahti), Valikoima- ja hankintavastaava
 • Elintarvikealan yritys (Lahti), Junior Asiakasvastaava
 • Rakennustuotealan yritys (Iittala): Digimarkkinoinnin ja verkkokaupan hoitamiseen liittyviä tehtävät
 • Metallialan yritys (Hollola), Digimarkkinoija
 • Teknisen alan yritys (Lahti), Sisällöntuottaja
 • Mainostoimisto (Lahti), Web Developer
 • Maanrakennusalan yritys (Hyvinkää), Junior-osaaja

Voit lukea lisää yrityksistä ja mahdollisista tehtävänkuvista nettisivuiltamme osoitteesta www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-työnhakijoille/kasvumarkkinointiosaaja.

Mukana myös muita alueen yrityksiä, jotka etsivät uutta henkilöä nettisivujen uudistamisprojektiin, sisällöntuottamiseen eri kanaviin (mm. some, asiakasviestintä) sekä muihin markkinoinnin ja viestinnän tehtäviin. Myös b-to-b myynnin paikkoja on tarjolla tämän koulutusohjelman puitteissa. Koulutusohjelman aikana kartoitamme myös yrityspaikkoja huomioiden työnhakijan osaamisen, kokemuksen, mielenkiinnon kohteet ja uratavoitteet.

Asenne ratkaisee

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja digitaalisia kanavia ja työkaluja hyödyntävissä markkinoinnin ja myynnin tehtävissä. Tärkeintä on asenne ja motivaatio. Osaamisesi voit olla saanut joko koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta.

Haettavien tehtävien osaamiskriteerit vaihtelevat rekrytoivien yritysten tehtävien mukaan.

Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua. Ohjelman on suunnattu ensisijaisesti Hämeen alueen työnhakijoille.

 

Hae heti!

 

Hakeminen tapahtuu seuraavasti:

1. Täytä tietosi Talentgaten järjestelmään täällä.

2. Saat kutsun Talentgaten järjestämään online-infotilaisuuteen ja alamme kartoittaa sopivaa yrityspaikkaa

3. Kun koulutuksessa aloittamiseen vaadittava yrityspaikka on vahvistunut, saat ohjeet hakemuksen tekemiseen TE-toimistolle, joka tarkastaa soveltuvuutesi koulutuksen osallistujaksi.

Haku päättyy 21.9.2020, mutta mukaan kannattaa hakea heti sillä valintaprosessi käynnistyy jo hakuaikana! Yritykset haastattelevat soveltuviksi näkemänsä ehdokkaat ja ohjelma alkaa, kun yritys on valinnut itselleen osaajan, ja hakija hyväksyy kyseisen paikan. Ohjelmassa voit aloittaa 12.10.2020.

 

Lisätietoja saat Talentgaten nettisivuilta osoitteesta www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-työnhakijoille/kasvumarkkinointiosaaja tai Hanne Salolta numerosta 050 433 5120.

 

Kasvumarkkinointiosaaja F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Hämeen ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutus.hame@te-toimisto.fi.