(Poistunut julkaisusta)

10 tulevaa digitaalisen myynnin ja asiakaspalvelun osaajaa!
Useita työnantajia

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Haluaisitko oppia hyödyntämään digitaalisia kanavia myynnin tai asiakaspalvelun tehtävissä? Entä luomaan asiakkaalle arvoa ja kasvattamaan myyntiä digimarkkinoinnin ja sisältömarkkinoinnin keinoin? Rekrytoiva koulutusohjelma on mahdollisuutesi työllistyä!

Digitaalisuus on tuonut muutoksia myynnin ja asiakaspalvelun prosesseihin ja tätä myötä myös yritysten vaatimukset osaamiselle muuttuvat nopeaan tahtiin. Tavoitteenamme on auttaa työnhakijoita kehittämään osaamistaan vastaamaan tulevaisuuden tarpeita ja samalla auttaa yrityksiä löytämään uutta osaamista.

Koulutamme 10 uutta digitaalisen myynnin ja asiakaspalvelun osaajaa eri toimialojen yrityksille rekrytoivan Future Business Talent F.E.C. -koulutusohjelman kautta. Ohjelman jälkeen pystyt työskentelemään digiosaamista vaativissa myynnin ja asiakkuudenhallinnan tehtävissä. Ohjelman tavoitteena on työpaikka – viime ohjelman osallistujista lähes 90 % löysi uuden työn!

Haemme saman koulutusohjelman kautta myös markkinoinnin ammattilaisia, lue lisää: https://www.talentgate.fi/futurebusiness/

 

Yritykset etsivät uusia osaajia

TalentGate auttaa sinua löytämään uuden työpaikan asiakasyritystensä joukosta. Useat yritykset pienistä kasvuyrityksistä suuryrityksiin hakevat itselleen sopivaa henkilöä työskentelemään mm. asiakkuudenhallinnan, digitaalisten ratkaisujen myynnin, myynnillisen asiakaspalvelun, palvelumuotoilun, myynnin ja tuotteistamisen sekä myynnin ja asiakaspalveluratkaisujen kehittämisen parissa.

Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu osaaja ohjelman päättyessä. Tällä hetkellä yritykset etsivät henkilöä kehittymään mm. seuraaviin tehtäviinsä:

  • LED-videonäyttö /tulostaulupuolen toimija etsii Junior Key Account Manageria
  • Tunnettu mainostoimisto asiakasavaajaa
  • Matkailualan pioneeri etsii matkapakettien myyntipäälliköä
  • Kokousteknologiayritys etsii Junior Key Account Manageria

 

Kuusi kuukautta kestävä ohjelma sisältää sekä yritystyöskentelyä, että asiantuntijakoulutusta mm. modernin myynnin, social sellingin sekä digitaalisen markkinoinnin ja asiakaspalvelun teemoista. 

 

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

Taustasi voi olla esim. kaupallinen tai tekninen ja olet hankkinut osaamisesi joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Voit olla joko hiljattain valmistunut, tai kokeneempi osaaja – tärkeintä on kiinnostus digitaalisuutta kohtaan ja vahva halu kehittää osaamistasi!

Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen / lomautettuna tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua. Osallistujat saavat ohjelman ajalta työttömyysetuuttaan sekä kulukorvausta.

 

Hae heti!

Hakuaika päättyy 7.10.2019, mutta haethan ohjelmaan heti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi.

Ohjelmaan hakeminen edellyttää tietojen jättämistä sekä TE-palveluiden että TalentGaten järjestelmiin

 

  1. Täytä TE-palveluiden koulutushakemus osoitteessa (koulutusnumero 687964): https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/687964?searchPhrase=talentgate&&&announced=0&sort=1
  2. Jätä tietosi myös TalentGaten järjestelmään osoitteessa https://talentgate.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=51. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

 

TalentGate tekee esiarvioinnin yhdessä TE-toimiston kanssa ja pyrkii löytämään kiinnostustasi ja osaamistasi vastaavan yhteistyöyrityksen. Yritykset haastattelevat soveltuviksi näkemänsä ehdokkaat ja ohjelma alkaa, kun yritys on valinnut itselleen osaajan, ja hakija hyväksyy kyseisen paikan.

Lisätietoja saat TalentGaten asiakaspalvelunumerosta 010 231 6922, nettisivuilta osoitteesta https://www.talentgate.fi/futurebusiness/  tai voit olla suoraan yhteydessä Katja Mäkeen (050 362 2335, katja.maki@talentgate.fi ).

 

Future Business Talent F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.