(Poistunut julkaisusta)

10 tulevaa digimarkkinoinnin osaajaa!
Useita työnantajia

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Tähtäätkö monipuolisiin digimarkkinoinnin tehtäviin? Oletko kenties diginatiivi, jolle somekanavat ovat arjen harrastus? Vai kokeneempi markkinoinnin osaaja, joka ymmärtää markkinoinnin merkityksen liiketoiminnan kulmakivenä? Rekrytoiva koulutusohjelma on mahdollisuutesi työllistyä!

Nykyajan markkinointi ja tätä myötä myös yritysten vaatimukset osaamiselle muuttuvat nopeaan tahtiin. Tavoitteenamme on auttaa työnhakijoita kehittämään osaamistaan vastaamaan tulevaisuuden tarpeita ja samalla auttaa yrityksiä löytämään uutta osaamista.

Koulutamme nyt 10 uutta digimarkkinoinnin osaajaa eri toimialojen yrityksille rekrytoivan Future Business Talent F.E.C. -koulutusohjelman kautta. Ohjelman jälkeen pystyt työskentelemään käytännön digimarkkinoinnin parissa tai markkinoinnin kehitystehtävissä. Ohjelman tavoitteena on työpaikka – viime ohjelman osallistujista lähes 90 % löysi uuden työn!

Haemme saman koulutusohjelman kautta myös myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia, lue lisää: https://www.talentgate.fi/futurebusiness/

 

Yritykset etsivät uusia osaajia

TalentGate auttaa sinua löytämään uuden työpaikan asiakasyritystensä joukosta. Useat yritykset pienistä kasvuyrityksistä suuryrityksiin hakevat itselleen sopivaa henkilöä työskentelemään mm. some- ja digimarkkinoinnin, somemainonnan, markkinoinnin kehityksen, sisältömarkkinoinnin & viestinnän, hakukoneoptimoinnin ja -markkinoinnin sekä kuva- tai videotuotannon tehtävien parissa.

Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu osaaja ohjelman päättyessä. Tällä hetkellä yritykset etsivät henkilöä kehittymään mm. seuraaviin tehtäviinsä:

  • LED-videonäyttö- / tulostaulupuolen toimija etsii Digital marketing spesialistia
  • Tunnettu mainostoimisto hakee AD-assistenttia
  • Viestintätoimisto etsii videoeditoijaa ja viestintäsuunnittelijaa
  • Kokous- ja toimistopalvelualan yritys etsii operatiivista manageria ja markkinointiassistenttia
  • Lemmikkieläintarvikealan yritys etsii junior digimarkkinointiassistenttia
  • Tutkimusalan- ja tuotekehitysalan toimija etsii web manageria

 

Kuusi kuukautta kestävä ohjelma sisältää sekä yritystyöskentelyä, että asiantuntijakoulutusta mm. digitaalisen markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun teemoista.  

 

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

Taustasi voi olla esim. kaupallinen tai tekninen ja olet hankkinut osaamisesi joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Voit olla joko hiljattain valmistunut, tai kokeneempi osaaja – tärkeintä on kiinnostus digitaalisuutta kohtaan ja vahva halu kehittää osaamistasi!

Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen / lomautettuna tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua. Osallistujat saavat ohjelman ajalta työttömyysetuuttaan sekä kulukorvausta.

Hae heti!

Hakuaika päättyy 7.10.2019, mutta haethan ohjelmaan heti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi.

 

Ohjelmaan hakeminen edellyttää tietojen jättämistä sekä TE-palveluiden että TalentGaten järjestelmiin

 

  1. Täytä TE-palveluiden koulutushakemus osoitteessa (koulutusnumero 687964): https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/687964?searchPhrase=talentgate&&&announced=0&sort=1
  2. Jätä tietosi myös TalentGaten järjestelmään osoitteessa https://talentgate.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=51. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

 

TalentGate tekee esiarvioinnin yhdessä TE-toimiston kanssa ja pyrkii löytämään kiinnostustasi ja osaamistasi vastaavan yhteistyöyrityksen. Yritykset haastattelevat soveltuviksi näkemänsä ehdokkaat ja ohjelma alkaa, kun yritys on valinnut itselleen osaajan, ja hakija hyväksyy kyseisen paikan.

Lisätietoja saat TalentGaten asiakaspalvelunumerosta 010 231 6922, nettisivuilta osoitteesta https://www.talentgate.fi/futurebusiness/  tai voit olla suoraan yhteydessä Katja Mäkeen (050 362 2335, katja.maki@talentgate.fi ).

 

Future Business Talent F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.