(Poistunut julkaisusta)

10 palkkahallinnon asiantuntijaa
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2020

Haluatko uuden työn palkanlaskennan tai henkilöstöhallinnon osaajana ja kehittää osaamistasi ainutlaatuisen asiantuntijakoulutuksen kautta? Kiinnostaako sinua palkkahallinnon tai HR:n tehtävät, joissa yhdistyy viestintä, järjestelmäosaaminen ja tuorein osaaminen? Hae nyt DigiTalous Akatemiaan ja aloita uusi työ kehittyvällä alalla, jossa uusista osaajista on huutava kysyntä!

Palkkahallinnon roolit ovat muuttuneet uusien järjestelmien ja työkalujen myötä entistä monipuolisimmiksi. Palkka-asiantuntijan osaamiselle on edelleen valtava kysyntä, minkä lisäksi nykypäivän palkkahallinnon asiantuntija on myös vuorovaikutteinen viestijä, järjestelmien asiantuntija ja henkilöstöhallinnon osaaja. Useat tilitoimistot, palkka- ja henkilöstöhallinnon palveluntarjoajat ja sekä eri toimialojen työnantajat Uudellamaalla etsivät nyt riveihinsä ennakkoluulottomia tulevaisuuden palkanlaskennan ja HR:n osaajia, jotka haluavat kouluttautua ja työllistyä monipuolisiin palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtäviin. Uusi rooli odottaa, oletko etsimämme tekijä?

Kiinnostuitko jo? Ilmoittaudu torstaina 3.9. klo 15 järjestettävään infowebinaariin ja tapaa samalla koulutuksen järjestäjät! 

Kasva palkkahallinnon osaajaksi ja aloita uusi työ

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääset kouluttautumaan ja kehittymään palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaksi uusien työtehtävien kautta, sekä kasvattamaan ammattiosaamista niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita tulevaisuuden osaajia. Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai alalle vastavalmistunut tekijä – tärkeintä on into ja palo kehittyä palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtäviin.

Olemme rekrytoineet toteuttamiemme DigiTalous Akatemia -rekrytoivien koulutusohjelmien kautta jo yli 500 talous- ja palkkahallinnon asiantuntijaa uusiin työtehtäviin. Avoimia työtehtäviä on monenlaisia palkanlaskennasta ja palkkahallinnon asiantuntijatehtävistä sovellustuen ja -konsultoinnin asiakaslähtöisiin rooleihin sekä henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon tehtäviin. Koulutusohjelman kautta uusi työsi voi olla esimerkiksi: palkkahallinnon asiantuntija, palkanlaskija, HR-koordinaattori, sovellustuki, palkkahallinnon sovelluskonsultti tai taloushallinnon asiantuntija.

Olet etsimämme henkilö, jos tunnistat itsesi joistakin näistä:

  • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa modernin palkkahallinnon asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri
  • Olet opiskellut palkka- tai henkilöstöhallintoa, ja haluaisit päästä aloittamaan urasi alan asianasiantuntijana
  • Hallitset jo aiemman työkokemuksesi kautta TES:ejä, työlainsäädäntöä, palkanlaskentaa tai muita henkilöstö- ja palkkahallinnon osa-alueita ja haluat päästä uusiin tehtäviin alalle
  • Olet toiminut palkka- tai henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtävissä ja olet kiinnostunut siirtymään konsultoinnin rooliin asiakasrajapintaan
  • Näet tulevaisuutesi palkka- tai henkilöstöhallinnon järjestelmien parissa ja haluat hyödyntää tulevissa työtehtävissäsi vahvaa IT- ja järjestelmäosaamistasi
  • Sinulla on järjestelmällinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat pysyä ajan tasalla alan viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alla ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yrityksien kanssa.

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

DigiTalous Akatemia -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä talous- ja palkkahallinnon asiantuntijakoulutus. Ohjelma antaakin sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa uraasi sekä tilaisuuden löytää tulevan työpaikkasi. Tähtäimessämme on löytää sinun kokemukseesi ja taustaasi sopiva rooli yhteistyöyrityksestämme, minkä kautta pääset kehittämään omaa osaamistasi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn modernin taloushallinnon asiantuntijatehtävien parissa.

  • Koulutuksesta eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk ohjelman päätteeksi.
  • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 20–25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi uudessa työroolissasi. Lopputuloksena nostat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.
  • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. Modernin talous- ja palkkahallinnon asiantuntijuus on entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on kasvava tarve. Yritykset etsivät ohjelman kautta tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin tehtäviin, hae siis mukaan pian!

Hae mukaan heti!

Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

1. Täytä ensiksi TE-palveluiden hakulomake. Koulutuksen numero on 694282. 
Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.