(Poistunut julkaisusta)

10 CRM- ja asiakkuudenhallinnan tulevaa asiantuntijaa
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Kiinnostaako sinua uusi työpaikka ja mahdollisuus kehittyä maailman johtavimman CRM-pilvialustan eturivin tekijäksi? Haluatko päästä kehittämään uusia ratkaisuja myynnin vauhdittamiseksi, asiakaskokemuksen parantamiseksi tai esimerkiksi markkinoinnin automaation tehostamiseksi? Uudenmaan alueen yritykset etsivät Salesforce Academyn kautta uusia osaajia moniin erilaisiin työtehtäviin – hae mukaan ja löydä uusi työ CRM-asiantuntijana!

 

Salesforce on maailman johtava pilvipalveluna tarjottava CRM alusta. Useat yritykset etsivätkin Salesforce Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta uusia tekijöitä kehittämään asiakkuudenhallinnan, myynnin ja markkinoinnin toimintoja uudelle tasolle – oletko etsimämme tekijä?

 

Uusia osaajia rekrytoimassa ovat mm. Accenture, Wärtsilä, Barona, DigipartnerIT, Ceili, Fluido, Flowhaven, Saimaan Eristys, Kymsol sekä Algol.

 

Löydä uusi työ ja kasva Salesforce-asiantuntijaksi

Salesforce Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääset kehittymään kasvualan asiantuntijaksi uusien työtehtävien kautta, sekä kasvattamaan ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat nyt ja tulevaisuudessa. Uudenmaan alueen yhteistyöyrityksemme etsivät uusia osaajia monenlaisiin, ja eritasoisiin, asiakkuudenhallinnan, myynnin ja markkinoinnin automaation asiantuntijatehtäviin.

 

Ohjelman kautta uusi työtehtäväsi voi olla esimerkiksi:

 • Salesforce pääkäyttäjä
 • Salesforce-konsultti
 • Marketing Cloud Specialist
 • Salesforce Developer

 

Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai alalle vastavalmistunut tekijä – meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on halusi kasvaa CRM-tehtävien ja Salesforcen asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija. Tavoitteemme on löytää sinun osaamistasi ja taustaasi parhaiten tukeva rooli.

 

Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:

 • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa CRM-tehtävien ja Salesforcen asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri
 • Haluat oppia uusia teknologioita, teknisiä ratkaisuja ja keinoja tukea yrityksen menestystä ja asiakaskokemusta
 • Sinulla on kokemusta myynnistä, markkinoinnista, verkkokaupasta, analytiikasta tai online-asiakaspalvelusta esimerkiksi työkokemuksesi, opiskelujesi tai muiden projektien kautta
 • Sinulla on kiinnostusta myynnin, asiakuudenhallinnan, palveluiden tai markkinoinnin prosessien kehittämiseen
 • Liiketoiminnan kehittäminen, prosessikehitys ja projektit innostavat sinua
 • Sinulla on kosketuspintaa CRM- tai ERP-alustoihin ja saatat jotain näistä tuntea tarkemminkin (esim. SAP, Dynamics, Oracle)
 • Sinulla on soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutustausta (esim. KTM, tradenomi, datanomi, insinööri, DI).

 

Rekrytoiva koulutusohjelma antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden löytää tulevaisuuden työpaikkasi! Haluatko kuulla ohjelmasta ja sen tavoitteista lisää? Lue lisää ohjelmasta nettisivuiltamme.

 

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

Salesforce Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä Salesforce-ekosysteemin asiantuntijakoulutus. Ohjelma antaakin sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa uraasi sekä löytää seuraavan työpaikkasi.

 • Koulutuksesta eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut rekrytoivaan yhteistyöyritykseen 6kk ohjelman päätteeksi.
 • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 20-25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi uudessa työroolissasi. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.
 • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. CRM-asiantuntijaosaaminen on entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on kasvava tarve. Yritykset etsivät ohjelman kautta tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin asiakkuudenhallinnan, myynnin ja markkinoinnin automaation tehtäviin.

 

Hae mukaan mahdollisimman pian tai viimeistään 16.11.2020!

 

Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

 

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

 1. Täytä TE-toimiston hakulomake. 
  Löydät Salesforce Academy -rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 695094. Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.
   
 2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.
   

TE-palveluiden hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti – esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

 

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät Sarasen nettisivuilta.

Lisää voit kysyä myös Mira Tapiolalta. Tavoitat Miran parhaiten sähköpostitse (mira.tapiola@saranen.fi) tai puhelimitse (045 171 6787) tiistaisin klo 13-14 tai torstaisin klo 10.30-11.00.