(Poistunut julkaisusta)

10 analytiikan ja datan visualisoinnin tulevaa osaajaa
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän tekemistä. Uudenmaan alueen yritykset etsivätkin nyt riveihinsä tulevaisuuden osaajia, jotka pystyvät antamaan datalle ymmärryksen ja visualisoimaan tietoa tehokkaalla tavalla. Uudet työt odottavat, oletko etsimämme tekijä?

 

Jos haluat kasvaa uuteen työhön, jossa voit kehittää liiketoimintaa, toimia asiakasrajapinnassa, perehtyä koneoppimisen maailmaan tai tuottaa lisäarvoa data-analytiikan keinoin, tämä on sinun mahdollisuutesi. Uusista osaajista on alalla suurempi kysyntä kuin koskaan.

 

Löydä uusi työ ja kasva data-analytiikan osaajaksi

 

AnalyticsPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääset kouluttautumaan ja kehittymään kasvualan asiantuntijaksi uusien työtehtävien kautta, sekä kasvattamaan ammattiosaamista niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita tulevaisuuden osaajia. Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai alalle vastavalmistunut tekijä – tärkeintä on into ja palo kasvaa data-analytiikan asiantuntijatehtäviin.

 

Ohjelman kautta uusi työtehtäväsi voi olla esimerkiksi:

 • BI-konsultti
 • Raportointiasiantuntija
 • Big Data / Data Specialist
 • Web Analyst
 • Business Analyst
 • Master Data -asiantuntija
 • Data Scientist / Data Analyst

 

Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:

 • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa data-analytiikan ja tiedolla johtamisen asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri
 • Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnan tai talouden prosesseista ja olet kiinnostunut prosessikehityksestä ja muista kehitysprojekteista
 • Asiakasrajapinta ja sidosryhmät kiinnostavat sinua ja näet itsesi tulevaisuudessa konsultin roolissa
 • Sinulla on kokemusta tietovarastoista, raportoinnista, ERP-järjestelmistä, taloushallinnon prosesseista tai myynnistä, ja haluat ottaa uuden askeleen urallasi
 • Data-analytiikan ratkaisut ja teknologiat kuten R, Python, SQL, relaatiotietokannat, Tableu, Qlikview, Power BI, ETL, koneoppiminen, tekoäly, Alteryx, Azure, AWS tai Google Cloud herättävät sinussa innostusta ja saatat joitain tuntea jo tarkemminkin
 • Olet matemaattisesti lahjakas ja logiikka sekä ongelmanratkaisu ovat vahvuuksiasi
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

 

Rekrytoiva koulutusohjelma antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden löytää tulevaisuuden työpaikkasi! Haluatko kuulla lisää Analytics Pro - rekrytoivasta koulutusohjelmasta? Ohjelman hakijainfotilaisuus järjestetään 28.10 klo 11-11:30 Sarasen Facebookissa. Lue lisää ohjelmasta nettisivuiltamme!

 

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

AnalyticsPro -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä data-analytiikan asiantuntijakoulutus. Ohjelma antaakin sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa uraasi sekä löytää tulevan työpaikkasi.

 

 • Koulutuksesta eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk ohjelman päätteeksi.
 • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 20-25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi uudessa työroolissasi. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.
 • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. Data-analytiikkaosaaminen on entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on kasvava tarve. Yritykset etsivät ohjelman kautta tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin teknisiin, sekä liiketoimintalähtöisiin kehitystehtäviin.

 

Hae mukaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.11.2020 mennessä!

 

Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

 

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

 1. Täytä TE-toimiston hakulomake.
  Löydät AnalyticsPro –rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 695213.
  Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

 

 1. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

 

TE-palveluiden hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti – esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

 

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät Sarasen nettisivuilta.

 

Voit halutessasi kysyä lisää projektikoordinaattorilta Pinja Heimalalta: Pinja Heimala, Saranen Consulting, ti & to klo 9-11. Pinjan tavoitat p 040 849 3962 tai pinja.heimala@saranen.fi

 

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma
Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön, työttömyysuhanalainen tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.