Henkilökohtainen avustaja, Vääräniemi Venla
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2024
  • Hae viimeistään 20.6.2024
  • Palkkaus: 13,05€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsin henkilökohtaista avustajaa osa-aikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Voin tarjota töitä noin 40-70 tuntia kuukaudessa. Otan toiveesi huomioon tuntimäärästä sopiessa (myös pienemmästä määrästä voidaan sopia). Tarvitsen apua päivittäin kahdessa vuorossa. Nyt tarve on arki-iltoihin ja viikonloppuihin. Tavoitteena olisi sopia vakiovuorot, mikäli järjestely saadaan kaikkien avustajien kesken toimimaan. Muista vuoroista sovitaan sitten tarvittaessa erikseen. Aamuvuorot ovat yleensä klo 7-14/15 ja iltavuorot klo 15/16-21/22. Myös tuplavuoroja voit halutessasi tehdä. Tuntipalkka on 13,05 e + lisät (HETA-tes).

Olen 26-vuotias oululainen yliopisto-opiskelija. Liikun pyörätuolilla. Sinun tehtäväsi on auttaa minua kaikessa, mihin en yksin pysty. Tarvitsen apua useimmissa päivittäisissä toimissa, esimerkiksi: liikkumisessa, pukeutumisessa, peseytymisessä, wc-käyntien yhteydessä, ruoan valmistamisessa, ruokailemisessa, harrastamisessa ja kodin puhtaana pitämisessä. Työssä on nostoja, mutta olen varsin kevyt. Avustajan hyvä fyysinen kunto on välttämätöntä. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään.

Minulle mieleisiä asioita arjessa on mm lukeminen, hyvä kahvi, musiikki, läheisten kanssa vietetty aika, kotona loikoilu, uiminen, pitkät kävelylenkit ja ylipäätään liikkuminen luonnossa. Toivottavasti sinäkin olet valmis ulkoilemaan niin kesällä kuin talvellakin. Muutenkin kaikenlaisesta liikkumisesta innostuminen on työssä iso plussa, sillä rakastan liikkua!

Työhön ei vaadita aiempaa kokemusta tai mitään tiettyä koulutusta (vaikkakin monenlaisista opinnoista voi olla hyötyä), vaan tärkeintä on, että viihdymme toistemme seurassa. Etsin ennen kaikkea ihmistä, joka suhtautuu avoimesti monipuolisiin työtehtäviin, on vastuuntuntoinen ja, jolta löytyy tilannetajua sekä etenkin tunneälyä.

Odotan, että teet työt minua ja elämäntapaani kunnioittaen. Minä puolestani pyrin olemaan työnanatajana keskusteleva ja oikeudenmukainen sekä arvostan tekemääsi työtä.

Haethan viimeistään 20.6. Pidän haastattelut kesäkuun lopussa ja heinäkuun alussa. Työ alkaa elokuun aikana tai viimeistään syyskuussa, tarkka ajankohta on joustavasti sovittavissa.

Jos haluat kysyä lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin. Lähetä hakemus ja CV sähköpostiini: venlavaa@gmail.com

Kerro hakemuksessa myös, millaisia toiveita sinulla on työtuntimäärän suhteen ja, jos sinulla on jokin tietty päivä/vuoro, milloin et voi työskennellä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:venlavaa@gmail.com