Ohjaajan sijaisuus, Taitola hoivapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2024
  • Hae viimeistään 16.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ohjaajan sijaisuuksia Jyväskylä

Taitola hoivapalvelut Oy järjestää päiväaikaista toimintaa kehitysvammaisille ja erityisryhmille. Toimimme Jyväskylässä, Äänekoskella, Tampereella ja Joutsenossa. Porin toimipiste avautuu kesällä 2024. Toiminnan tavoitteena on aitojen arjen taitojen tukeminen. Päiväaikaisessa toiminnassa harjoitellaan säännöllistä työn ja vapaa-ajan rytmittämistä ja käynnistetään yksilöllinen matka kohti tavoitteita ja unelmia. Toimintaamme ohjaa yksilöllinen suunnitelma, jossa huomioidaan yksilön vahvuudet, innostuksen kohteet ja kehittämistarpeet.

Tehtävänämme on tuottaa laadukasta sisältöä arkeen mm. liikunnan, taiteen, kädentaitojen sekä ilmaisutaitojen avulla. Palvelujen järjestämisessä noudatamme osallisuutta ja työllistymistä edistävän toiminnan laatukriteerejä. Asiakkaamme ohjautuvat meille hyvinvointialueen vammaispalvelun kautta.

Etsimme Jyväskylän päivätoimintayksikköön ohjaajia lyhytaikaisiin sijaisuuksiin.

Työsi on asiakkaiden ohjaustyötä. Asiakastyö on asiakkaiden tukemista ja osallistamista palvelujensa suunnitteluun, valintojen tekemiseen ja toteuttamiseen huomioon ottaen asiakkaidemme käyttämä kommunikaatio. Ohjaustyössä ollaan vahvasti läsnä asiakkaidemme päivässä. Ohjaajan työnkuvaan kuuluu myös toiminnan suunnittelu ja kehittäminen yhdessä työryhmän kanssa.

Edellytämme sinulta vähintään sosiaali- ja / tai terveydenhuollon perustutkintoa, kokemusta kehitysvammaisten, vammaisten ja autismikirjon erityisryhmien kanssa työskentelystä. Työ sisältää myös perushoitoa. Voimassa oleva Love-lääkehoito (LOP) hyväksytty suorittaminen lasketaan eduksi.
Sinulla on tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja kunnossa.

Ohjaajan palkkaluokka on G23.

Arvostamme:
- monipuolista kokemusta vammaistyöstä
- kehittämismyönteisyyttä ja positiivista työotetta
- hyvä suomen kielen osaaminen

Työtä Taitolassa tehdään iloisella otteella ja yrityksen arvot näkyvät käytännön työssä. Toimintamme arvot ovat: Aito asiakaslähtöisyys, Yksilöllisesti arvokas arki, Osallistava yhteisöllisyys ja Ekologisuus.

Jos haluat päästä toteuttamaan nykyaikaista päiväaikaista toimintaa ja osaamistasi aidosti arvostavassa työpaikassa, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon kanssa 16.6.2024 mennessä niina.marstio(at)taitola.fi.

Lisätietoja antaa arkisin 8.00 - 15.00 yksikön johtaja Niina Marstio p. 044 738 2475
Ota rohkeasti yhteyttä! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Käy tutustumassa toimintaamme:
https://www.youtube.com/channel/UC62ZmeuU2RB5sWm9YJKaA5A
http://www.taitola.fi/
https://www.facebook.com/taitolahoiva
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:niina.marstio@taitola.fi