Sairaanhoitaja monialaisen palveluasumisen tiimii, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan yhdessä elämäsi tarinaa. Haemme sairaanhoitajaa Paloharjun Validia-taloon. Maksamme tehtäväkohtaista lisää 150€/kk.

Uusi suunta uralle vammaistyöstä! Sairaanhoitajana työskentelet yksikössämme osana moniammatillista tiimiä tuoden oman ammattitaitosi osaksi arkeamme. Vammaistyö on monipuolista ja tuo vaihtelevuudellaan sopivasti haastetta työhön. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja huolehdimme, että saat rauhassa perehtyä työtehtäviisi.

Paloharjun Validia-talo on monialaisen palveluasumisen yksikkö, palvelut on räätälöity jokaisen asukkaan henkilökohtaisten tarpeiden mukaisesti. Meillä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote. Asiakkaamme ovat kaikissa päivittäisissä toiminnoissaan hoivaa ja apua tarvitsevia vammautuneita ja liikuntarajoitteisia henkilöitä, joiden hoitotyön asiantuntijana toimit. Työtäsi ohjaa asiakkaan toteuttamissuunnitelma. Vastuullasi on lääkehoidon suunnitelmallinen toteuttaminen ja sisällön kehittäminen sekä verkostoyhteistyö. Sairaanhoitajana varmistat asiakkaan toimintakykyä ja terveyttä ylläpitävän sekä edistävän toimintamallin toteutumisen.

Mukavassa moniammatillisessa tiimissämme et ole koskaan yksin, vaan teemme saumatonta yhteistyötä ja kohtaamme työn haasteetkin aina yhdessä. Tukenasi kaikessa on yksikönjohtaja, joka vastaa sekä työmme ja toimintamme, että hyvän työskentelykulttuurin kehittämisestä.

Paloharjun Validia-talo sijaitsee rauhaisalla Paloharjun pientaloalueella. Kuusankosken keskustaan meiltä on matkaa puolisentoista kilometriä. Tutustu alla olevasta linkistä yksikköömme Paloharjun Validia-talo.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
- Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta, työsuhdepolkupyörän sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
- Koulutusmahdollisuuksia ja työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon vakituiselle - henkilöstölle

Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa sekä Valviran laillistusta
- Positiivista ja iloista asennetta
- Halua oppia uutta ja ottaa vastuuta

Hae osaksi Paloharjun Validia-talon tiimiä jo tänään! Huomioithan, että käsittelemme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset. Haastattelemme hakijoita hakuajan puitteissa, ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Marjo Kortelainen, puh. 044 478 4261 tai sähköpostitse marjo.kortelainen@validia.fi sekä rekry@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/4504831-sairaanhoitaja-monialaisen-palveluasumisen-tiimiin/applications/new