Sairaanhoitaja Puolustusvoimien terveysasemille, Med Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2024
  • Hae viimeistään 16.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaisiko sinua työskentely kauttamme Puolustusvoimilla? Haemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja ihmisläheisiä sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia joukkoomme!

Haemme sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia Puolustusvoimien varuskuntien terveysasemille eri pituisiin työsuhteisiin, eri puolille Suomea. Työsuhteet ovat sijaisluonteisia ja pituudet vaihtelevat yksittäisistä viikoista kuukausiin Puolustusvoimien tarpeiden mukaisesti.

Sairaanhoitajana vastaat asiakkaiden laadukkaasta hoidosta ja asiakkaiden hoidollisten toimenpiteiden suorittamisesta varuskunnan terveysasemalla. Toimit hoitotyön asiantuntijana yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Puolustusvoimilla työskentelet terveysasemalla pääsääntöisesti arkisin 7-15 välillä.

Oletko sinä tuleva Onnilainen?

Etsimme porukkaamme ystävällistä tiimipelaajaa, joka tekee hoitotyötä suurella sydämellä. Työssä onnistumiseen tarvitaan erinomaista palveluasennetta, kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Toivomme, että sinulla on työkokemusta terveysasemalta/hoitajan itsenäiseltä vastaanotolta.

Työntekijälle tehdään ennen työn aloitusta turvallisuusselvitys. Hoitajalla tulee olla myös voimassa oleva terveydenhuollon ammattikortti sekä lääkehoidon lupa (LOP-, ROK- ja IV-osiot) voimassa.

Mitä tarjoamme sinulle?

- kotimaisen työnantajan

- mukavan ja välittävän työyhteisön sekä kivat esihenkilöt

- tarjoamme onnilaisille myös kattavia etuja, kuten:

- Alennuksia Rela-hierojille

- Alennuksia Restelin ravintoloissa

Voit tutustua henkilöstöetuihin täältä: ONNIn henkilöstöedut - ONNI rekry (onnion.fi) (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut)

Meillä työntekijöiden arvostus näkyy myös palkkauksessa!

Tehtävästä maksetaan sinulle kilpailukykyistä palkkaa. Palkkaus perustuu terveyspalvelualan työehtosopimukseen. Palkkauksessa huomioimme tehtävän vaativuuden sekä työkokemus- ja osaamistaustasi. Ehdotathan meille siis palkkatoivettasi!

Kiinnostuitko? Kysy lisää avoimista työmahdollisuuksista!

Palvelukoordinaattori

Emmi Riiheläinen

emmi.riihelainen@onnion.fi

p. 044 4314710

ONNI on kotimainen, vuonna 2007 perustettu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Yhtiön omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy.

ONNIn hoitajapalvelut tarjoaa laadukkaita ja luotettavia henkilöstöratkaisuja. Asiantuntevan ja osaavan henkilöstömme avulla edistämme hyvää elämää terveyskeskuksissa, sairaaloissa, kotihoidoissa ja asumispalveluyksiköissä ympäri Suomen. Emme tuota julkisen terveydenhuollon kanssa kilpailevia palveluja.

Löydät meidät myös LinkedInistä, Facebookista ja Instagramista!

Tutustu tarkemmin henkilöstöetuihin ja ONNIin työnantajana täällä: https://www.onnion.fi/rekrytointi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.onnion.fi/jobs/4296614-sairaanhoitaja-puolustusvoimien-terveysasemille