Sosionomi lapsiperhepalveluihin Turkuun, Med Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2024
  • Hae viimeistään 14.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sosionomi, tule vahvistamaan toimintaamme lapsiperhepalveluihin! Etsimme nyt tiimiimme lapsiperhepalvelujen asiantuntijaa tekemään merkityksellistä työtä. Tiimimme toimii Varsinais-Suomen alueella.

Olet etsimämme henkilö, jos koet arvomme omaksesi päivittäisessä työssäsi: luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus. Olet positiivisen elämänasenteen omaava henkilö ja sinulla on halua kehittää toimintaamme. ONNIn sosionomina olet perheiden tuki ja apu arjessa ja työskentelet perheen kotona itsenäisesti palveluperiaatteidemme mukaisesti. Toimit myös tiimimme esihenkilönä ja teet yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Tiimimme tuottaa tällä hetkellä lapsiperheiden kotipalvelua sekä omaishoidon palveluja, laajennamme tulevaisuudessa myös tarjoamaan lastensuojelun avohuollon palveluja.

Sinulla on sosionomin tutkinto ja toivomme sinulta löytyvän jo vahvaa osaamista lapsiperhepalveluista, sekä halua kehittää toimintaamme. Tämä antoisa työtehtävä edellyttää avoimuutta uusille asioille, pitkäjänteisyyttä, oma-aloitteisuutta, rohkeutta ja paineensietokykyä. Kotiin vietävässä palvelussa tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Eduksi katsomme esihenkilökokemuksen ja lääkehoidon osaamisen.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja vaihtelevaa työtä sekä kattavan perehdytyksen. Tuemme osaamisen kehittämistä säännöllisten koulutusten avulla. Meillä ONNIlla saat mahdollisuuden kehittyä ammatissasi ja kehittää lapsiperheiden kotiin vietäviä palveluja yhdessä tiimisi kanssa.

Tarjoamme sinulle:

Kokemusvuosistasi riippuen 2772 - 3024 /kk + tehtäväkohtainen ja vuorokohtaiset lisät. Työtä tehdään 2 vuorossa ja työssä on mahdollisuus vaikuttaa omiin vuoroihin.

Erinomaisen perehdytyksen ja kivan tiimin

Vastuullisen, luotettavan ja kotimaisen työnantajan

Tradeka-konsernin huikeat edut (mm. alennukset Restelin ravintoloihin). Lue lisää ONNIn kattavista henkilöstöeduista täältä: ONNIn henkilöstöedut - ONNI rekry (onnion.fi) (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut)

Odotamme jo kuulevamme sinusta! Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten jätä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 14.6.2024. Sovimme haastatteluista ja töiden aloituksesta jo hakuaikana. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Mikäli sinulla heräsi mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä palvelupäällikkö Sari Kantoseen ( sari.kantonen@onnion.fi (mailto:iida.heino@onnion.fi)), p. 044 554 5383.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.onnion.fi/jobs/4497779-sosionomi-lapsiperhepalveluihin-turkuun