Kerho-ohjaaja, Uudenkaupungin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Palkkaus: 31,23€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kerhotoiminta on Suomen harrastamisen mallin mukaista kerhotoimintaa koulupäivien jälkeen alakoululaisille. Kerhotoimintaan etsitään täysi-ikäisiä ohjaajia liikunta-, taide-, kokkailu, nuoriso- ja seikkalukerhoihin. Kerhot kokoontuvat Uudenkaupungin kouluilla (Lokalahti, Pyhämaa, Kalanti, Saarnisto, Hakametsä, Yhtenäiskoulu). Kerhoja ohjataan kouluilla tai niiden läheisyydessä noin tunnin tai kaksi kerrallaan. Kerhoryhmiä voidaan pitää useampia peräkkäin tai useamapana päivänä.

Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai osa-aikatyötä tekevälle henkilölle, joka on käytettävissä arkisin klo 12-18 välillä. Osaan kerhoista haemme myös työparia, jolloin riittää toisen 18-vuoden ikä. Hakijoiden kanssa neuvotellaan erikseen kerhotuntien lukumäärästä ja kerhojen paikoista. Ohjaajan tulee pystyä huolehtimaan noin 10 lapsen ryhmästä.

Kirjoita meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja erityistaidoistasi. Hakemuksesta olisi hyvä ilmetä, millaisen kerhon ohjaamisesta olet kiinnostunut ja millä koululla.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/602990/fi_FI