Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sairaanhoitaja! Etsitkö uutta askelta urallesi? Haluatko kehittää osaamistasi monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Mieslahteen tiimivastaava-sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli haluat päästä vaikuttamaan ikäihmisten asukaslähtöiseen hoivaan ja onnelliseen arkeen - lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Mieslahti työpaikkana

Hoivakoti Mieslahti on pieni ja viihtyisä ikäihmisten palvelutalo Paltamossa. Mieslahdessa sinua odottavat lämminhenkiset, huumorintajuiset ja asiansa osaavat työkaverit, jotka mielellään kehittävät hoivakodin arkea yhdessä, ja muistavat auttaa ja huomioida työkaveria arjen keskellä. Yhdessä Mieslahden yhteen hiileen puhaltavan tiimin kanssa luomme ikäihmisille onnellista ja elämänmakuista arkea.

"Mieslahdessa sinua odottavat lämminhenkiset, huumorintajuiset ja asiansa osaavat työkaverit, jotka mielellään kehittävät kodin arkea yhdessä. Muistamme auttaa ja huomioida työkaveria arjen keskellä. Yhdessä luomme ikäihmisille onnellista ja elämänmakuista arkea. Tervetuloa mukaan! " - Mieslahden työyhteisö.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_mieslahti

Työpäiväsi tiimivastaava-sairaanhoitajana meillä

Tiimivastaavana toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana muulle tiimille ja vastaat yksikön asukkaiden hoidosta sekä toiminnan kehittämisestä yhdessä yksikönpäällikön ja muun henkilökunnan kanssa. Lisäksi avustat yksikönpäällikköä yksikön arjen organisoinnissa ja toimit tarpeen mukaan yksikönpäällikön sijaisena.

Tiimivastaavan tehtävässä pääset hyödyntämään ammatillista osaamistasi ja saat lisäksi arvokasta kokemusta johtamisesta sekä yksikön toiminnan kehittämisestä. Meillä sinun ei tarvitse olla valmis osaaja vaan pääset kehittymään tehtävässä omat kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen työsi tueksi.

Tehtävä on vakituinen ja työ on päivätyötä arkisin. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle tehtäväkohtaista lisää 150€/kk.

Lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrytointibonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

Tehtävässä edellytämme

- sairaanhoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja alan opintoja (loppuvaiheen opiskelijat)
 - voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
- B1-tason suomen kielen taitoa
- lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyöräedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 31.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Tanja Moilanen, tanja.moilanen@esperi.fi, 0400 501 227.

Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

Tutustu Hoivakoti Mieslahden toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4457434-tiimivastaava-sairaanhoitaja-hoivakoti-mieslahti