Palomestari, Kemi, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin hyvinvointialueen pelastuslaitoksen eteläisellä pelastusalueella on avoinna päivystävän palomestarin virka.

Ensisijainen työhöntulopaikka on Kemin pelastusasemalla. Tehtävään voi tarvittaessa sisältyä päivystävän palomestarin tehtäviä Rovaniemen pelastusasemalla.

Päivystävän palomestarin tehtäväalueena on koko Lapin maakunta. Tehtäviin kuuluvat erityisesti eteläisen pelastusalueen erikseen määrättävät vastuu- ja kehitystehtävät. Päivystävän palomestarin tehtävänä on toimia vuorollaan pelastustoiminnan johtajana. Päivystävien palomestarien tehtäväkuvat ja vastuualueet määritellään tarkemmin syksyn 2024 aikana.

Tehtävässä tarvitaan organisointi- ja paineensietokykyä sekä hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Tehtäväkuva huomioiden aikaisempi työkokemus pelastustoiminnan johtamistehtävistä on välttämätöntä. Onnettomuustehtäviin liittyvä rajayhteistyö naapurivaltioiden viranomaisten kanssa sekä kansainvälinen turismi edellyttävät kykyä kommunikoida englanninkielellä.
Kokemus ja tuntemus suurteollisuuden toimintaympäristöstä tai merellisestä toimintaympäristöstä voidaan katsoa hakijalle eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on valtioneuvoston asetuksen (407/2011) 6 §:n mukainen kelpoisuus. Lisäksi edellytetään voimassa olevaa B-luokan ajokorttia.

Työaika on voimassa olevan poikkeusluvanmukainen (42 h/vko). Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan paikallisen sopimuksen ja HYVTES:n mukaan. Viran täyttämisessä sovelletaan tarvittaessa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakijan on annettava suostumus, jolla pelastuslaitos hankkii perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä annettava suostumus huumausainetestaukseen.

Tule meille huippuhommiin hakemalla virkaan Kuntarekry-palvelussa 24.5.2024 klo 15:00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/601510/fi_FI