Syksyllä elämääsi sopivaan työhön! Liikennemyymäl, Pirkanmaan Osuuskauppa
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Syksyllä elämääsi sopivaan työhön!

Haemme Pirkanmaan Osuuskauppaan

LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÖITÄ, MYYJIÄ, RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ JA PARTURI-KAMPAAJIA

vakituisiin (15-30 h/vko) työsuhteisiin.

Työtuntien määrän voit valita omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi, työt alkavat syksyllä sopimuksen mukaan. Hakulomakkeelta voit valita sinua kiinnostavan toimipaikan tai toimipaikat.

Toivomme sinulta:
  asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä
  aktiivista otetta työn tekemiseen
  heittäytymiskykyä ja halua kehittää osaamistasi
  joustavuutta ja halua tehdä monipuolista vuorotyötä
  emme pistä pahaksemme, vaikka kokemustakin löytyisi.

Työtehtävät ovat monipuolisia jokaisessa työympäristössä. Käy tutustumassa työtehtäviimme ja palkkaukseen Palkkaus ja kattavat edut (pirkanmaanosuuskauppa.fi) sekä POK:iin työnantajana Minä pokkilaisena (pirkanmaanosuuskauppa.fi)

Kuulostaako Sinulle sopivalta työltä? Kaikkein tärkeintä meille kuitenkin on, että tiimissä on mukava tehdä työtä, onnistutaan ja jokaisella on mahdollisuus kehittyä omassa työssään.

Tarjoamme sinulle:
  varman ja luotettavan työnantajan
  useita työskentelymahdollisuuksia erilaisissa työympäristöissä Pirkanmaalla
  mahdollisuuden halutessasi työskennellä eri toimialoja
  yhteisöllisen työpaikan, jossa työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa
  innostavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan
  paikan kehittyä ja vaikuttaa
  muuttuvia työtilanteita, joissa kartutat arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi.

Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilökuntamme kanssa. Sinäkin saat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa. Meidät on palkittu jo usean vuoden ajan Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella. Lisäksi tarjoamme ylivoimaiset, koko Suomen kattavat henkilökuntaedut.

Tarja, Sanna ja Jussi kertovat, miksi Pirkanmaan Osuuskauppa on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

Jos jokin asia tässä rekrytoinnissa jäi sinua pohdituttamaan, niin lisätietoja voit kysyä rekrytointipäällikkö Heini Salolta puh: 010 76 72591, maanantaista 27.5.2024 eteenpäin arkisin kello 8-16 välisenä aikana tai sähköpostilla osoitteesta rekrytointi.pirkanmaa@sok.fi.

Haethan tehtävään viimeistään keskiviikkona 30.6.2023. Käsittelemme hakemuksia, kutsumme soveltuvimmat ehdokkaat videohaastatteluun ja teemme valintoja jo hakuaikana.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä sähköpostitse rekrytointiprosessin edetessä, kuitenkin viimeistään 17.7.2024. Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessa ja oikean palkkaluokan valinnassa, kirjaathan tarkan työhistoriasi jo työhakemukseesi.
Toteutamme rekrytoinnin yhdessä kumppanimme Eezyn kanssa. www.eezy.fi

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 222 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa yli 3 000 työntekijän voimin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/Myyji--liikennemyymtyntekijit--ravintolatyntekijit-ja-parturi-kampaajia-Pirkanmaan-Osuuskaupan-toimipaikkoihin--aloitus-syksyll-2024-_R-27876