Taloussuunnittelijan määräaikainen tehtävä, Turun yliopisto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan.

Haemme nyt taloussuunnittelijaa tukemaan yliopiston projektipalveluja

Turun yliopiston talouspalvelut toimii osana yliopiston tukipalveluja ja huolehtii yliopiston keskitettyjen talouspalveluiden tuottamisesta sekä neuvoo, ohjaa ja kouluttaa yliopiston henkilöstöä toimialansa asioissa.

Määräaikainen taloussuunnittelijan tehtävä sijoittuu projektipalveluiden back office -tiimiin. Kyseessä on perhevapaasijaisuus.

Työ alkaa 12.8.2024 tai sopimuksen mukaan ja kestää vähintään heinäkuun 2025 loppuun asti.

Back office -tiimi valmistelee mm. Suomen Akatemian, Business Finlandin sekä EU:n puiteohjelmien projektien talousraportointia sekä ohjaa, kouluttaa ja neuvoo projektien talouteen liittyvien rahoittajan ehtojen tulkitsemisessa ja noudattamisessa. Tiimi vastaa lisäksi mm. Turun yliopiston täydentävän rahoituksen projektien käynnistämisestä kirjanpito- ja toiminnanohjausjärjestelmään sekä toimii yliopiston työajankohdentamisjärjestelmän pääkäyttäjänä ja kehittäjänä.

Taloussuunnittelijan tehtävässä

Tehtävässäsi valmistelet projektien talousraportointeja sekä koulutat ja neuvot yliopistoyhteisöä projektien toteutusvaiheen talousasioissa. Toimit erikseen sovittavien rahoitusohjelmien (erityisesti EU:n puiteohjelma Horizon Europe) asiantuntijana ja vastaat ohjeistuksien ja rahoittajaraportointiprosessin kehittämisestä. Olet säännöllisesti yhteydessä yliopiston sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin. Tehtäviisi sisältyy myös erikseen sovittavia järjestelmiin ja projektihallintaan liittyviä vastuita sekä ylläpito- ja kehittämistehtäviä. Työkielinäsi käytät sujuvasti suomea ja englantia.

Sinulla on jo kokemusta talouden tehtävistä ja olet suorittanut tehtävään soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon (esim. KTM). Työskentelet ammattimaisella palveluasenteella, tunnet olosi kotoisaksi asiantuntijayhteisössä ja sinulla on hyvät yhteistyö- sekä viestintätaidot. Olet hyvä organisoimaan aikaasi ja hallitset digitaaliset työvälineet. Omaksut sujuvasti uusia asioita nopeatempoisen työn äärellä ja työskentelet proaktiivisesti. Eduksesi katsotaan kokemus täydentävän rahoituksen projektihallinnon tehtävistä sekä tuntemus kansainvälisestä projektitoiminnasta.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta hakemaan avoimia tehtäviämme.

Miksi Turun yliopistoon?

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi monipuolisessa toimintaympäristössä. Saat tueksi työhösi ammattitaitoisen ja innostavan tiimin, sekä yliopistomme resurssit ja palvelut. Huolehdimme työhyvinvoinnistasi ja arkesi toimivuudesta mm. joustavien työaikojen sekä hyvinvointipalvelujemme avulla.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemuksesi tehtävään sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään perjantaina 31.5.2024 (klo 16:00). Liitä hakemukseen cv ja motivaatiokirje.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopiston palkkausjärjestelmän muun asiantuntija- ja tukihenkilöstön vaativuustason 9 mukaisesti, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on 3 213,69 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. Palkkaus aiemmasta kokemuksesta ja osaamisesta riippuen on tyypillisesti tehtävän alussa noin 3 406,51-3 824,29 euroa/kk.

Tehtävässä on viiden kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Annukka Malmsten (p. 050 387 7046, annukka.malmsten@utu.fi).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/taloussuunnittelijan-maaraaikainen-tehtava/DgK64M