Parturi-kampaaja, Tuccabaja Company Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hiusalan kouluttautunut osaaja, tympäiseekö yksin tekeminen, kaikesta yksin huolehtiminen? Haluaisitko keskittyä pääasiassa hiusten tekemiseen, ja oman ammattitaidon kehittämiseen? Tässä on sinulle vastaus; tule meille Kemijärvelle! Tiimissämme on töitä yhdelle uudelle työkaverille. Nykyinen työyhteisömme on leppoisa, aito, ja toisia kunnioittava.

Voit olla ekokampaaja, parturi-kampaaja, tai molempia näitä. Meillä on molemmissa asiakasryhmissä vahva asiakaskunta entuudestaan, sekä isot ja väljät tilat missä työskennellä. Työkavereina sinulla on pitkään alalla toimineita konkareita, sekä uudempia lahjakkaita osaajia. Samassa tilassa toimii myös kosmetologi sekä hieroja.

Meillä voit toimia joko palkansaajana, tai reilulla yrittäjäsopimuksella. Toimipisteessämme on tälläkin hetkellä eri toimintamalleilla työskenteleviä. Yrittäjillä on % - vuokra, johon kuuluu kaikki, vain sakset tulisi sinulla olla omat. Palkansaajilla on kuukausipalkka, sekä lisänä kannustava bonus- ja provisiojärjestelmä.

Mikäli Kemijärvi on sinulle paikkakuntana tuntematon, tästä linkistä pääset tutustumaan paikkakuntaan paremmin: https://visitkemijarvi.fi/ . Mahdollisen asunnon hankkimisessa voimme avustaa.

Tuccabajaan yrityksenä ja tuleviin työkavereihisi pääset parhaiten etukäteen tutustumaan nettisivuillamme www.tuccabaja.com , instagramissa tuccabaja_kemijarvi sekä tuccabajacompany.

Minkälaista on työskentely meillä Tuccabajalla?

-Turvallista
-Varmuus jatkuvuudesta ja tulevaisuudesta
-Rento, mutta ammattimainen työyhteisö
-Vapaus ja vastuu käsikädessä
-Ammattitaitoa ylläpidetään ja vahvistetaan koulutuksilla säännöllisesti
-Yhteenkuuluvuuden tunne

Mitä meillä on tarjota sinulle?

-Tasapaino työn- ja vapaa-ajan välillä
-Säännöllinen tai vaihteleva työaika
-Vapaat viikonloput
-Mahdollisuus osallistua oman tuotesarjan kehittelyyn
-Valmiin konseptin, hinnaston, toimintamallit
-Ison toimijan tuki (mm. kirjanpito, markkinointi, kassajärjestelmä, nettiajanvaraus, valmiit sosiaalisen median kanavat)
-Vilkas asiakasliikenne ja välitön tunnelma
-Säännöllisen varman tulon
-Säännölliset ja laadukkaat koulutukset mm. Wellan koulutustiimiltä
-Laadukkaat ja monipuoliset työskentelyvälineet ja ulosmyyntituotteet (myös ekopuoli)

Voit täyttää hakemuksen nettisivujemme kautta, tai laittaa suoraan sähköpostia ja kertoa osaamisestasi. Jos sinulla heräsi kysymyksiä, laita pikimmiten arkipäivisin viestiä Marille tai soita. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.tuccabaja.com/yhteys-teamtuccis